PERFORMANTA OLIMPICILOR, RECOMPENSATA IN SECTORUL 3! – Primarul Robert Negoita a premiat cu 180.000 lei 18 elevi de la Liceul International de Informatica Bucuresti (Foto)

PERFORMANTA OLIMPICILOR, RECOMPENSATA IN SECTORUL 3! – Primarul Robert Negoita a recompensat cu 180.000 lei 18 elevi de la Liceul International de Informatica Bucuresti (Foto)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a premiat miercuri, 6 decembrie 2023, 18 elevi pentru rezultate deosebite obtinute la olimpiade si concursuri nationale si internationale.

In cadrul acestor competitii, fiecare dintre cei 18 elevi ai Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti care au obtinut sase medalii de aur, noua de argint si trei de bronz la discipline precum matematica, informatica, fizica, astrofizica, chimie, astronomie si limba engleza au fost recompensati cu suma de 10.000 de lei.

Premierea elevilor a fost aprobata prin Hotararea Consiliului Local nr. 505/2023 privind acordarea de premii elevilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particular de pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti, pentru rezultate deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile nationale si internationale.

Articolul precedentMETROUL DIN CLUJ MERGE INAINTE – Exproprierile vor costa 283 milioane lei
Articolul următorDRUM JUDETEAN MODERNIZAT CU 26 MILIOANE LEI – Consiliul Judetean Mehedinti a semnat contractul pentru modernizarea DJ 606A, intre Dumbrava si Plopi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.