46 DE KM DE DRUMURI JUDETENE DIN PRAHOVA AU FOST MODERNIZATE – Investitiile se ridica la 153 milioane lei

46 de kilometri de drumuri judetene din sud-estul judetului Prahova au fost modernizate. Aceste drumuri strabat orasele Mizil si Urlati si comunele invecinate. Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, spune ca pe marginea acestor drumuri au fost amenajate si 60 de km de piste de biciclete.

Modernizarea drumurilor din Prahova este o prioritate a mandatului meu de presedinte al Consiliului Judetean. Iata ca am reusit sa modernizam 46 km de drumuri judetene in Sud-Estul judetului”, spune Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova.

Locuitorii orasului Mizil, ai orasului Urlati si ai comunelor Baba Ana, Ceptura, Ciorani, Fulga, Fantanele, Salciile, Tomsani, Vadu Sapat strabatute de DJ 102K, DJ 102D si DJ 100C, au acum acces la o retea de drumuri modernizate la standarde europene

Pe marginea drumurilor reabilitate, au fost amenajate, pe o lungime de 60 km, piste de biciclete.

Ca urmare a investitiilor facute, pe aceasta ruta ne asteptam sa inregistram o crestere a vitezei medii de deplasare a autovehiculelor cu peste 30% si marirea sigurantei rutiere”, mai spune Iulian Dumitrescu.

Valoarea totala a proiectului este de peste 153 milioane lei, din care 84% reprezinta fonduri europene.

Imbunatatirea infrastructurii rutiere va aduce dezvoltare economica si cresterea calitatii vietii prahovenilor”, precizeaza presedintele CJ Prahova.

Articolul precedentPODURI DEMOLATE IN CLUJ – Doua poduri noi vor fi construite pe DJ 161 si DJ 107M
Articolul următorZBORURILE ANULATE AU COSTAT COMPANIA WIZZ AIR 100 DE MILIOANE DE EURO – Zeci de mii de pasageri au fost afectati de zborurile anulate de Wizz Air. Compania se extinde agresiv in Romania si anunta masuri ca sa nu mai existe zboruri anulate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.