UNGURII INVESTESC IN CHINA – Producatorul maghiar de avioane Magnus Aircraft vrea sa infiinteze o fabrica in China

O subsidiara a producatorului maghiar de avioane  Magnus Aircraft ar putea infiinta o baza de productie in China, cu o investitie de aproape 90 de milioane de euro, scrie publicatia Budapest Business Journal, care citeaza agentia de stiri de stat MTI.

Magnus Aircraft a declarat pentru MTI ca investitia va cuprinde un showroom, precum si unitati compozite, de asamblare a aeronavelor si de intretinere pe o suprafata de 18.000 mp. Site-ul ar gazdui, de asemenea, un centru de dezvoltare infiintat in parteneriat cu Universitatea din Obuda.

Filiala chineza a Magnus Aircraft, Jiangsu Magnus Aircraft Manufacturing Company, a semnat un acord cu Guvernul Popular din Districtul Huishan, Wuxi City, China, privind o investitie care ar crea 300 de locuri de munca.

Se asteapta ca fabricile sa produca peste 2.800 de avioane Fusion si peste 400 de avioane cu patru locuri in termen de noua ani.

Prin acord, Magnus Aircraft isi propune sa creeze „un mediu de afaceri la scara larga” in care Jiangsu Magnus Aircraft Manufacturing Company „va deveni o corporatie dominanta de productie de avioane pe piata chineza”, potrivit companiei.

Magnus Aircraft are o baza de productie la periferia orasului Pécs, infiintata cu sprijinul guvernului ungar.

Compania a declarat pentru MTI ca se asteapta ca veniturile din acest an sa fie un „multiplu” fata de cifra de 850 de milioane forinti de anul trecut.

Articolul precedentLUCRARI PE UN DRUM IMPORTANT DIN CLUJ – DJ 103G este unul din cele mai lungi drumuri din judetul Cluj
Articolul următorCALATORII GRATUITE CU TRENUL – Autoritatile vor sa incurajeze populatia sa renunte la masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.