LUCRARI PE UN DRUM IMPORTANT DIN CLUJ – DJ 103G este unul din cele mai lungi drumuri din judetul Cluj

Unul din cele mai lungi drumuri din judetul Cluj intra in reparatii. Consiliul Judetean Cluj desfasoara lucrari de intretinere pe drumul judetean 103G, pe 45,6 km.

Consiliul Judetean Cluj a demarat o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean 103G limita cu judetul Alba – Podeni – Moldovenesti – Cheia – Sandulesti – Tureni – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni – Centura ocolitoare Valcele – Apahida. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulatii normale, in conditii de deplina siguranta.

Lucrarile de intretinere, in ansamblu, vizeaza un sector in lungime de 45,608 kilometri, cuprins intre pozitiile kilometrice 13+200 si 58+808. In cadrul acestora, vor fi asfaltate trei sectoare, respectiv pe raza localitatilor Moldovenesti si Tureni, precum si podul din localitatea Cheia.

Sunt lucrari necesare intrucat acest drum judetean, unul dintre cele mai lungi pe care Consiliul Judetean le are in administrare, asigura legaturi utile cu alte drumuri judetene, dar si cu drumurile nationale DN 75 si DN 1. De asemenea, el se afla pe o relatie directa intre judetul Alba si municipiul Cluj-Napoca, traversand o zona intinsa a judetului, inclusiv Rezervatia naturala Cheile Turzii”, a spus presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

In aceasta faza se executa lucrari de frezare a zonelor deteriorate precum si plombari cu imbracaminti asfaltice, tratarea burdusirilor si a tasarilor si realizarea de santuri.

De asemenea, vor mai fi executate lucrari constand in taierea vegetatiei si a lastarisului din vecinatatea platformei drumului, completarea acostamentelor, curatarea santurilor si a rigolelor, refacerea timpanelor si a camerelor de cadere, inlocuirea de podete, montarea de parapeti metalici in zonele unde situatia o impune, curatarea albiilor de sub poduri si asternerea de covor asfaltic pe sectoare.

Articolul precedentDRUM DE LEGATURA NOU CU ORASUL GAESTI – Consiliul Judetean Dambovita lanseaza o licitatie deschisa de 2,78 milioane lei
Articolul următorUNGURII INVESTESC IN CHINA – Producatorul maghiar de avioane Magnus Aircraft vrea sa infiinteze o fabrica in China

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.