PISTA DE BICICLETE INTR-O COMUNA DIN ARAD – Investitia vrea sa eficientizeze traficul

Consilierii judeteni din Arad au aprobat trecerea din domeniul public al judetului in domeniul public al comunei Peregu Mare a unui teren in suprafata de 6.192 mp.

Terenul va fi folosit de administratia comunei pentru a realiza o pista de biciclete,investitie necesara pentru eficientizarea traficului din zona”, dupa cum informeaza Consiliul Judetean Arad.

Pista va avea 2.2 km lungime, iar proiectul va fi depus pana la finalul lunii iunie pentru accesare de fonduri din PNRR.

Incurajam administratiile locale sa depuna proiecte in vederea accesarii de fonduri pentru obiective de acest gen. Am cedat un teren de la Consiliul Judetean Arad, pentru ca este important sa venim in sprijinul acestei comune, care doreste sa dezvolte”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Pista va lega satul Peregu Mic de Peregu Mare, primarul localitatii Emeric Kovacs subliniind faptul ca prin aceasta investitie se va facilita accesul locuitorilor din satul Peregu Mic catre centrul de comuna.

Imobilul-teren este situat in partea de nord a drumului judetean 709 J, situat in extravilanul comunei Peregu Mare.

Valoarea acestui teren este de 278.763,84 lei.

Articolul precedentULTIMUL TRONSON DIN AUTOSTRADA MOLDOVA ARE AVIZUL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR – Traseul va avea 96 km
Articolul următorRYANAIR, ANCHETATA IN UNGARIA – Compania aeriana este acuzata ca a transferat consumatorilor costul taxei exceptionale asupra companiilor aeriene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.