LUMEA INFRASTRUCTURII INTRA PE TV – Ministrul Sorin Grindeanu, fata in fata cu jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc in cea mai noua emisiune de pe ecrane. Starea marilor proiecte din Romania, dezbatuta joi, 12 mai, de la 19:30

Duo de senzatia in presa din Romania. Cunoscutii jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc si-au unit fortele pentru a despica si pune cap la cap in acelasi timp infrastructura romaneasca. Totul va incepe joi, 12 mai 2022, de la orele 19:30, cand pe postul de televiziune Etno Tv va fi difuzata prima emisiune moderata de Dana Chera si Razvan Savaliuc.

Formatul interactiv al emisiunii si stilul consacrat al celor doi jurnalisti va permite telespectatorilor sa fie pe deplin informati cu privire la proiectele care se deruleaza in Romania in infrastructura rutiera, feroviara, navala, metrou sau aerian, dar si sa fie la curent cu cele mai noi evenimente din domeniul transporturilor.

Emisiunea Lumea Infrastructurii va fi difuzata incepand de joi, 12 mai 2022, saptamanal.

In emisiunea de deschidere, astfel cum era si firesc, va participa ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu care a avut amabilitatea de a ne primi in cabinetul sau din Ministerul Transporturilor.

Care au fost temele puse in discutie de Dana Chera si Razvan Savaliuc si cum a raspuns ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu intrebarilor celor doi jurnalisti, urmariti joi, 12 mai 2022, de la 19:30 pe Etno Tv.

Articolul precedentSE RUP CONTRACTELE NESERIOASE – CNAIR a reziliat contractul pentru sectiunea Chiribis – Biharia a autostrazii Transilvania
Articolul următorLICITATIE DEBLOCATA – Cumpararea a 62 de trenuri electrice poate merge inainte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.