PROGRES LA DRUMUL EXPRES CRAIOVA-PITESTI, TRONSON 3 – Mai mult de jumatate din podete sunt gata, iar grinzile pentru poduri/pasaje sunt 90% realizate

Compania Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNAIR) a prezentat joi, 9 septembrie 2021, raportul de progres pe santierul Drumului Expres Craiova-Pitesti, tronsonul 3. Au fost astfel realizate 90% din grinzile pentru poduri/pasaje, iar 55% din podete au fost finalizate.

Lucrari executate:

decoperta strat vegetal – 85% realizat

– realizare podete – 55% finalizate

– coloane forate 85% realizate

– grinzi pentru poduri/pasaje – 90% realizate„, arata CNAIR

In prezent se efectueaza lucrari si la terasamente si defrisare zone impadurite.

Drumul expres Craiova – Pitesti este impartit in patru loturi, are o lungime totala de 121 de km, prevede cate doua benzi pe sens de cate 3,5 metri latime fiecare, fara banda de urgenta, acostamente de cate 1,5m pe fiecare parte si o banda mediana cu separator lata de 3 metri.

Tronsonul 3 are o lungime de 31,75 km, constructor fiind asocierea UMB – SA&PE Construct – Tehnostrade.

Lucrarile ar trebui sa fie gata in 2022.

Alte lucrari in desfasurare

CNAIR prezinta totodata si stadiul unor lucrari din administrarea DRDP Craiova.

Pentru cresterea sigurantei participantilor la trafic, prin evitarea impactului cauzat de intrarea pe contrasens, pe DN 67, intre localitatile Bengesti si Campu Mare, in zona cu trei benzi, DRDP Craiova monteaza parapete axial din beton„, precizeaza compania.

CNAIR a publicat totodata imagini de la Pasajul peste CF pe DN 61, localitatea Gaesti.

Se continua cu lucrarile de betonare la grinda si torcretarea aripilor„, arata Compania de Drumuri.

Lucrari au loc si in cadrul proiectului de modernizare a DN 28B, Targu Frumos – Botosani. Are loc executia casetei de largire parte carosabila, in zona Flamanzi, judet Botosani. Lucrarile sunt executate de asocierea SC Aqua Parc SRL (lider) – SC Mavgo Holdong SRL- Vahostav SK – Trameco SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.