14,1 MILIARDE LEI PENTRU INFRASTRUCTURA – Ministrul Finantelor a facut impartirea: o crestere de 9,4% a bugetului Ministerului Transporturilor: „Proiectele majore de la transporturi au finantare”

Bugetul Ministerului Transporturilor a fost majorat cu 9,4% fata de 2020. Anutul a fost facut de ministrul Finantelor Alexandru Nazare (foto) la momentul prezentarii cifrelor cuprinse in Bugetul anual. Conform declaratiilor facute la Antena3, daca spre exemplu bugetul Ministerului Sanatatii a fost micsorat (in ciuda pandemiei de covid-19), bugetul de la Transporturi a fost majorat cu 1,2 miliarde lei.

Astfel, Ministerului Transporturilor, condus in acest moment de Catalin Drula, urmeaza sa ii fie alocata suma de 14, 1 miliarde lei in anul 2021. Acesti bani vor fi folositi pentru proiectele majore de infrastructura, prioritate reprezenand autostrazile si caile ferate.


„Transporturile au 14,1 miliarde, discutam de o suma chiar mai mare pe care a avut-o in executia de anul trecut, e o crestere cu 1, 2 miliarde, de 9.4%. Acolo avem mai multe proiecte in desfasurare: autostrazi, cai ferate, intreaga autostrada Transilvania, in acelasi timp tot coridorul 4 feroviar care are finantare, in afara de tronsonul de la Predeal. Proiectele majore de la transporturi au finantare”, a declarat Alexandru Nazare.

Documentul care arata cum vor fi investiti si folositi bani pe 2021 in Transporturi poate fi citi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.