PODURI NOI IN CLUJ – Consiliul Judetean Cluj lanseaza o licitatie de 4,4 milioane lei fara TVA

Trei poduri noi vor fi construite in Cluj, la Manastireni, Ciurila si Chiuiesti. Consiliul Judetean Cluj a demarat licitatia ce vizeaza executia lucrarilor de construire a inca trei poduri noi.

Acestea sunt situate pe raza localitatilor:

  • Manastireni, pe drumul judetean 103L, la kilometrul 0+000,
  • Ciurila, pe drumul judetean 107R, la kilometrul 17+700, respectiv
  • Chiuiesti, pe drumul judetean 182E, la kilometrul 6+053.

Valoarea estimata a contractului este de 4.423.949 de lei, fara TVA, iar finantarea se preconizeaza a fi asigurata prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Durata maxima de executie a lucrarilor este de 36 de luni.

Necesitatea reabilitarii complete a celor trei poduri a aparut in contextul in care au fost semnalate o serie de degradari ale acestora. In urma evaluarii intreprinse de catre experti, a rezultat ca fiind indicata solutia demolarii vechilor poduri si construirii unora noi, in locul repararii acestora. Se impune a fi precizat faptul ca niciunul dintre cele trei poduri nu prezinta vreun pericol in momentul de fata, acestea putand fi traversate in deplina siguranta”, precizeaza CJ Cluj.

Data limita de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 19 octombrie 2022, ora 15,00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-pret”.

Sunt trei investitii importante, parte a programului mult mai amplu prin care urmarim ca toate podurile situate pe drumurile judetene sa ofere participantilor la trafic conditii de deplina siguranta. Ele vin in completarea altei lucrari, deja anuntate, de construire a unui pod nou la Paglisa si a celor deja finalizate, anul trecut, la Valeni si Jichisu de Jos”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Articolul precedentCEL MAI MARE AEROPORT AL ROMANIEI, IAR PE PROFIT – Compania  Nationala Aeroporturi Bucuresti estimeaza pentru acest an venituri totale de 849,3 milioane lei si un profit dublu, de 107,4 milioane lei
Articolul următorCONSILIUL CONCURENTEI, CU OCHII PE COMPANIILE DE TRANSPORT ALTERNATIV – Uber si Bolt trebuie sa anunte pasagerii de schimbarea politicii de anulare a curselor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.