BLUE AIR SI WIZZ AIR LANSEAZA RUTE NOI – Companiile low-cost mizeaza pe Spania, Danemarca si Irlanda

Operatorii low-cost Blue Air si Wizz Air au anunat joi ca lanseaza noi rute din Romania spre orase din Europa.

Astfel, Blue Air a lansat primul zbor direct intre Iasi si Dublin introducand pana la 3 zboruri saptamanale incepand cu 19 decembrie 2021. Preturile biletelor incep de la 39,99 euro / segment si toate rezervarile includ o schimbare gratuita a datelor de calatorie.

Incepand cu 19 decembrie 2021, Blue Air opereaza 2 servicii saptamanale intre Iasi si Dublin, miercuri si duminica.

Blue Air conecteaza Iasiul cu 15 destinatii interne si internationale, prin introducerea de zboruri directe catre Dublin si oferind zboruri de legatura din Iasi prin hub-ul sau din Bucuresti in cadrul Orarului pe 2021.

De asemenea, Blue Air va avea o baza permanenta in Iasi, incepand cu vara anului 2022, planificand sa opereze zboruri directe din Iasi catre cele mai importante destinatii ale Europei, precum Londra – Heathrow, Dublin, Barcelona, ​​Roma, Paris – Charles de Gaulle.

Wizz Air anunta rute noi din Romania catre Danemarca si Insulele Canare

Wizz Air va lansa astfel doua noi rute din Bucuresti catre Gran Canaria (Insulele Canare), Spania, si din Cluj-Napoca catre Billund, Danemarca, cu un zbor saptamanal in zilele de sambata pentru Gran Canaria si doua zboruri saptamanale in zilele de miercuri si duminica pentru Billund. Primul zbor catre Billund, care gazduieste al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca, va decola pe 31 octombrie, iar catre Gran Canaria pe 6 noiembrie.

Noua ruta catre Billund cu plecare de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj vine in completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul International Henri Coanda si Aeroportul International Iasi. Noua ruta catre Gran Canaria de pe Aeroportul International Henri Coanda este primul zbor operat din Romania catre insula.

Suntem incantati sa anuntam extinderea retelei noastre de rute de pe aeroporturile din Romania catre destinatii din Danemarca si Spania. Prin aceste noi rute din Bucuresti catre Gran Canaria si din Cluj-Napoca catre Billund, Wizz Air pune la dispozitia romanilor mai multe destinatii de vacanta. Oricine se poate bucura de tarife ultra-reduse si poate calatori in siguranta catre destinatiile favorite de vacanta sau descoperi locuri noi la bordul aeronavelor noastre moderne. Asteptam cu nerabdare sa intampinam primii pasageri pe aceste noi rute”, spune Paulina Gosk, corporate communications manager al Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.