BLUE AIR ANUNTA 10 DESTINATII DIN GRECIA PENTRU ROMANI – Biletele pornesc de la 30 de euro

Transportatorul aerian low-cost Blue Air reporneste cursele spre destinatiile de vacanta cautate de romani. Turistii pot rezerva acum zboruri catre zece destinatii de vacanta din Grecia.

Blue Air introduce zboruri catre Salonic si catre insulele grecesti Santorini, Corfu, Skiathos, si Creta – Chania in orarul de vara 2022. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile pornesc de la 29,99 euro pe segment, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabila pentru toate zborurile cu date de calatorie cuprinse intre 28 martie – 29 octombrie 2022.

Compania opereaza in prezent 17 frecvente saptamanale catre 5 destinatii grecesti: Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos si Zakynthos.

Blue Air a marcat in aprilie o dubla premiera, noua sa aeronava fiind primul avion Boeing 737-8 MAX care va opera zboruri comerciale in Romania şi primul care se alatura flotei unui transportator aerian roman. Noua aeronava Boeing 737-8 MAX, inmatriculata YR-MXA, a intrat in serviciul operaţional pe 2 aprilie 2021 operand prima cursa cu pasageri pe ruta Bucureşti Otopeni – Lisabona. Aeronava va opera zboruri catre cele mai atractive destinaţii ale Blue Air – Londra Heathrow, Amsterdam, Barcelona, Lisabona şi Paris Charles de Gaulle.

Blue Air va mai primi in flota inca 9 aeronave de tip 737 MAX pana la sfarsitul anului 2022.

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC). Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Redam mai jos integral comunicatul companiei Blue Air:

Pasagerii Blue Air pot rezerva acum zboruri catre 10 destinatii de vacanta din Grecia.

Blue Air introduce zboruri catre Salonic si catre insulele grecesti Santorini, Corfu, Skiathos, si Creta – Chania in Orarul de Vara 2022. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile pornesc de la 29.99 euro/ segment, cu toate taxele incluse. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.

Grecia se afla in topul preferintelor calatorilor romani pentru petrecerea vacantei de vara, Blue Air operand in prezent 17 frecvente saptamanale catre 5 destinatii grecesti: Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos si Zakynthos.

Pentru ca insulele grecesti si regiunea Salonic reprezinta destinatii de vacanta favorite in sezonul estival, romanii isi pot continua aventura greceasca in Vara 2022, descoperind cinci noi destinatii: Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos si Creta (Chania), cu preturi de la 29.99 euro/ segment, toate taxele incluse.

Oferta este valabila pentru toate zborurile cu date de calatorie cuprinse intre 28 martie – 29 octombrie 2022. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.”

Articolul precedentSCUTIRE DE TAXE LA PODUL GIURGIU-RUSE – Masinile care trec granita dinspre Romania spre Bulgaria nu vor achita tariful de trecere, anunta CNAIR
Articolul următorGRECII DE LA AKTOR SUNT IN GRAFIC CU LUCRARILE LA A10 SEBES-TURDA, LOT 2 – Nodul de la Sebes, care face legatura intre A10, DN1 si A1, va fi gata in iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.