GRECII DE LA AKTOR SUNT IN GRAFIC CU LUCRARILE LA A10 SEBES-TURDA, LOT 2 – Nodul de la Sebes, care face legatura intre A10, DN1 si A1, va fi gata in iulie

Nodul de la Sebes, care face legatura intre A10, DN1 si A1, va fi gata in iulie, promite ministrul Transporturilor, Catalin Drula. De asemenea, oficialul spune ca lotul 2 din A10 Sebes-Turda este in grafic, iar pe intreaga autostrada A10 se va putea circula in acest an. In prima faza, pe 15 iulie, vor fi terminate bretelele dinspre Deva, iar la final de iulie cele dinspre Sibiu

Constructorul lotului 2 al autostrazii A10 Sebes-Turda, intre nodul Alba Iulia Nord si sudul localitatii Aiud, este Aktor (Grecia).

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a fost vineri impreuna cu vicepremierul Dan Barna, pe autostrada Sebes-Turda – lotul 2, ca sa se asigure ca anul acesta vor deschide tronsonul de 29 de km dintre Alba Iulia si Aiud.

A10 SEBES-TURDA, LOT 2 – IN GRAFIC. NODUL SEBES, GATA VARA ACEASTA. O alta oprire pe traseul santierelor. Impreuna cu Dan Barna, astazi am fost si pe autostrada Sebes-Turda – lotul 2, unde m-am asigurat ca anul acesta, asa cum am anuntat, vom deschide tronsonul de 29 de km dintre Alba Iulia si Aiud. Am obtinut promisiunea ferma a constructorului ca in toamna lotul va fi gata si ca pe intreaga A10 se va putea circula in acest an„, spune Catalin Drula.

In plus, antreprenorul a finalizat solutia tehnica de remediere a alunecarii de teren care a creat probleme la km 19 si s-a apucat de implementarea ei. Pe tronson se astern zilnic circa 2.000 de tone de asfalt, spune ministrul.

Asadar, sper sa incheiem odata acest proiect mult intarziat, demarat in 2014 si care ar fi trebuit sa fie gata in 2016 (!) si sa putem circula in sfarsit pe autostrada care face legatura intre doua coridoare principale, A1 Sibiu-Deva-Timisoara-Arad si A3 Mures-Cluj-Oradea„, mai spune el.

Acesta mai anunta ca nodul de la Sebes, care face legatura intre A10, DN1 si A1, va fi gata in iulie.

Inca un anunt: nodul de la Sebes – pe care tocmai l-am vizitat si care face legatura intre A10, DN1 si A1 – va fi gata in iulie, conform promisiunii constructorului. Aici va fi o finalizare a nodului in doua etape. In prima faza, pe 15 iulie, vor fi terminate bretelele dinspre Deva, iar la final de iulie cele dinspre Sibiu„, precizeaza Drula.

Articolul precedentBLUE AIR ANUNTA 10 DESTINATII DIN GRECIA PENTRU ROMANI – Biletele pornesc de la 30 de euro
Articolul următorAUDI NU VA MAI FABRICA MASINI PE BENZINA SI MOTORINA – Constructorul auto a anuntat unul din cele mai ambitioase planuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.