ANUNT CNAIR – Patru companii au depus oferte pentru proiectarea si executia a 26 kilometri din Autostrada Brasov- Oradea

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta, intrun comunicat, ca luni, 15 martie 2021 a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuie a contractului Proiectare si executie pentru finalizarea mai multor tronsoane din Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, in total 26,35 kilometri de autostrada. Valoarea contractului este de aproximativ 503,7 milioane de lei.

Obiectul contractului consta in proiectarea si executia lucrarilor pentru 26,35 km de autostrada, respectiv Sectiunea 3C: Suplacu de Barcau – Bors, Subsectiunea 3C1: Suplacu de Barcau – Chiribis (km 4+200 – km 30+550), mentioneaza CNAIR intr-un comunicat publicat luni, 15 martie 2021.

Pana la termenul limita au depus oferte urmatorii agenti economici:

1. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU (LIDER DE ASOCIERE) – VAHOSTAV – SK A.S.

2. ASOCIEREA DRUM ASFALT S.R.L. (LIDER DE ASOCIERE) – TRAMECO S.A. – OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y RAGADIOS S.A. – CITADINA 98 S.A. – LEMACONS S.R.L.

3. ASOCIEREA RIZZANI DE ECCHER SPA ITALY – ARTERA BLUE S.R.L.

4. ERG INSAAT TICARET VE SANAYI A.S

Obiectul contractului prevede construirea mai multor lucrari de arta, dintre care 3 viaducte, 8 pasaje si 8 poduri, inclusiv un pod de o complexitate tehnica ridicata, in lungime de 1.650 m – Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

Valoarea estimata a contractului este de 503.687.042,75 lei fara TVA.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare si 18 luni perioada de executie a lucrarilor.

Comisia de Evaluare va analiza ofertele in conformitate cu prevederile documentatiilor de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Articolul precedentAUTOSTRADA SIBIU-PITESTI, IN LINIE DREAPTA – Secretarul de stat Horatiu Cosma: „In 2022 putem circula pe primii kilometri ai Autostrazii Sibiu-Pitesti”
Articolul următorSE INCHIDE COMPANIA MUNICIPALA MANAGEMENTUL TRANSPORTURILOR– Liberalii au initiat ad hoc un proiect de hotarare de Consiliu General

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.