UPGRADE LA AEROPORTUL KOGALNICEANU – Licitatie de peste 22 milioane lei pentru modernizarea Aeroportului din Constanta

Pe data de 3 februarie 2021, pe platforma e-licitatie.ro a fost publicata de catre S.N. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu – Constanta S.A. o cerere de oferte cu titlul “Upgrade Balizaj luminos la PDA dir.36”.

Conform descrierii, “Obiectivul de investitie Upgrade balizaj luminos PDA dir. 36 consta in principal in modernizarea sistemelor de balizaj aeroportuar (sisteme de lumini, retele electrice, sistem de alimentare cu energie electrica si sistem telecomanda, monitorizare si functionare SCADA)”.

Pentru a fi eligibili, antreprenorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: “Pentru demonstrarea experientei, ofertantul va dovedi ca a dus la bun sfarsit lucrari similare efectuate in ultimii 5 ani, lucrari de aceeasi natura cu cele care fac obiectul achizitiei, cum ar fi: lucrari de constructie noua si/sau modernizare sisteme de balizaj in valoare cumulata de cel putin 22.000.000,00lei. Valorile vor fi exprimate in lei sau echivalent in leu/alta valuta la cursul mediu anual comunicat de BNR pentru anul respectiv”. De asemenea, “Perioada de garantie nu poate fi mai mica de 60 de luni. Ofertele care contin o perioada de garantie sub 60 luni vor fi considerate neconforme. Ofertele cu o perioada de garantie de 60 luni (cerinta minima din caietul de sarcini) nu se puncteaza”.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 16 martie 2021, ora 15.

Proiectul are o valoare estimata de 22.984.815,82 lei.

Achizitia priveste Programul Operational Infrastructura Mare – POIM, finantat din fonduri ale Uniunii Europene, si se va realiza in baza legii 99/23.05.2016 privind achizitiile sectoriale.

Pentru trimiterea ofertelor pot fi folosite urmatoarele date de contact:

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu – Constanta S.A.

Strada: Tudor Vladimirescu, nr. 4

Cod fiscal: RO 11212645

Cod postal: 907195

Localitate: Mihail Kogalniceanu

Tara: Romania

E-mail: adrian.teodorescu@mk-airport.ro

Telefon:+40 241255100

Fax:+40 241508022

Adresa Internet (URL): www.mk-airport.ro

Detalii complete despre aceasta licitatie aici:

https://e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100122669

Articolul precedentTREND NOU IN TRANSPORTUL AERIAN – Clientii de lux isi cumpara avioane private de frica pandemiei
Articolul următorDRULA I-A CHEMAT LA MINISTER PE LIDERII FEDERATIILOR SINDICALE FEROVIARE – Salariile angajatilor si investitiile in calea ferata au tinut afisul discutiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.