IN GERMANIA SE POATE – 109 tramvaie livrate in Dusseldorf si Duisburg de catre Siemens Mobility

109 tramvaie vor fi livrate in Dusseldorf si Duisburg de catre Siemens Mobility

In Germania se poate! 109 este numarul tramvaielor ce vor fi livrate in orasele Dusseldorf si Duisburg de catre compania Siemens Mobility. Vorbim despre 109 vehicule feroviare usoare cu podea inalta Avenio HF de la Siemens Mobility, inclusiv o optiune pentru 48 de unitati suplimentare.

Mai precis, companiile Dusseldorfer Rheinbahn AG si Duisburger Verkehrsgesellschaft AG au comandat impreuna, 109 vehicule feroviare usoare cu podea inalta Avenio HF de la Siemens Mobility, inclusiv o optiune pentru 48 de unitati suplimentare.

Mai mult, pentru vehiculele din Duisburg, in contract este stipulat intretinerea si mentenanta pentru o perioada de 24 de ani si o optiune pentru inca 8 ani.

In timp ce, pentru vehiculele din Dusseldorf a fost semnat un contract de aprovizionare cu piese de schimb pentru o perioada de 24 de ani. Comanda are un volum de aproape 400 de milioane euro.

Cum vor fi utilizate vehiculele si unde vor circula

Vehiculele vor fi utilizate pe reteaua de metrou usor cu o lungime de aproximativ 85 de kilometri. Itinerarul acestora este bine stabilit. Astfel, tramvaiele vor pleca din orasele Duisburg, respectiv Dusseldorf si se vor deplasa catre orasele Neuss, Krefeld, respectiv Meerbusch.

Se cunoaste si livrarea primelor vehicule. Aceasta a fost planificata pentru anul 2025.

Specificatiile tehnice ale tramvaielor nemtesti

Avenio HF are 51 de locuri si spatiu in picioare pentru 178 calatori. Pentru a deservi diferite inaltimi ale platformelor, toate vehiculele sunt echipate cu trepte pliabile. Sistemele de suspensie pneumatica, aer conditionat si infotainment asigura un confort maxim al pasagerilor. Sistemul digital de avertizare de coliziune Siemens Tram Assistant sprijina vatmanul cu senzori radar si video care ofera detectarea timpurie a situatiilor potential periculoase, ajutand la evitarea accidentelor.

Michael Peter, CEO Siemens Mobility, a declarat:

Aceasta comanda are o semnificatie foarte speciala pentru noi, deoarece marcheaza revenirea noastra pe piata pentru vehiculele feroviare usoare. Trenurile noastre vor deservi mai mult de doua milioane de persoane in Dusseldorf si Duisburg cel mai inalt nivel de confort al pasagerilor. Serviciile noastre vor garanta, de asemenea, clientilor nostri o disponibilitate optima si o crestere durabila a valorii pe parcursul intregului ciclu de viata al vehiculelor”.

Articolul precedentASTEPTAREA A LUAT SFARSIT – Se modernizeaza linia CF Bucuresti Nord – Jilava – Giurgiu – Nord Frontiera. Valoarea acesteia este de 472.049.303,77 lei fara TVA
Articolul următorBATALIE STRANSA PE PODUL FEROVIAR DE LA BUDILA – 4 operatori economici au depus ofertele pentru reconstructie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.