INVESTITII LA CEL MAI MARE AEROPORT AL TARII – O noua parcare auto se construieste la Aeroportul Otopeni

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) anunta continuarea procesului de modernizare a infrastructurii si anunta ca miercuri, 8 mai 2024, a fost emis ordinul de incepere a lucrarilor de constructie a unei noi parcari la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, cel mai mare din Romania.

Investitia vizeaza lucrari de amploare pe o suprafata de 20.265 mp, pentru realizarea unei parcari moderne pentru pasagerii aeroportului.

Termenul de executie este de 6 luni de la data inceperii lucrarilor si prevede realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesara pentru montarea dispozitivelor de incarcare electrica a masinilor.

Contractul, in valoare de 14.894.588,71 lei (fara TVA), a fost adjudecat de asocierea SSAB AG – BEMEL AG – SSAB International Electric.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti precizeaza ca a initiat deja demersurile pentru construirea altor parcari, prin care sa se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar si pentru modernizarea si consolidarea parcarii etajate Sosiri.

Articolul precedentASFLAT PE DRUM JUDETEAN IN BOTOSANI – Se toarna asfalt pe drumul judetean DJ 293A, Cotusca – Viisoara Mica – Viisoara, modernizarea costa 24 milioane lei
Articolul următorMETROUL NU E PROFITABIL – Metrorex estimeaza pierderi de 352,1 milioane lei in acest an. Un salariat castiga in medie 13.869 lei pe luna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.