ZBORURI NOI DE PE AEROPORTUL DIN BRASOV – Care sunt primele destinatii operate de Fly Lili pe Aeroportul Brasov

Compania Fly Lili a anuntat primele destinatii pe care le va opera pe Aeroportul International Brasov-Ghimbav, incepand cu data de 15 iunie 2024. Este vorba despre: Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul.

Din luna iulie, pe langa acestea ar urma sa fie initiate zboruri spre si dinspre Milano si Barcelona, in timp ce spre sfarsitul anului 2024 s-ar adauga destinatii spre Franta si Israel, informeaza Consiliul Judetean Brasov.

Frecventa de operare pe care Fly Lili o propune este de trei zboruri pe saptamana pentru fiecare destinatie.

„Suntem extrem de incantati ca putem conta pe o consistenta prezenta a operatorului Fly Lili pe Aeroportul International Brasov. Le-am transmis oficialilor din conducerea companiei ca lucram asiduu la dezvoltarea documentatiilor tehnice necesare pentru extinderea capacitatii noastre aeroportuare, astfel incat sa raspundem cererii crescande de calatorii si sa deservim un numar mai mare de destinatii. In plus, am stabilit un program continuu de mentenanta pentru aeronave si impreuna cu ROMATSA asiguram operarea zborurilor in conformitate cu orarul solicitat de operatorii aerieni. Ne dorim ca Aeroportul Brasov sa devina pe zi ce trece o optiune de top pentru calatorii, asigurand servicii de inalta calitate si conexiuni convenabile catre destinatii din intreaga lume”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Brasov, Todorica Serban.

La inceputul lunii martie, compania aeriana sibiana Fly Lili a anuntat ca a inceput recrutarile de personal in Brasov si Bucuresti, orase de unde programeaza curse aeriene, inclusiv piloti.

Pentru acest an, conducerea Consiliului Judetean Brasov si-a propus sa se depaseasca numarul de 200.000 de pasageri pe Aeroportul International Brasov Ghimbav.

Articolul precedentANCHETA LA RYANAIR – Ryanair este acuzata ca nu le-a permis agentiilor de turism sa acceseze ofertele si reducerile de pe site
Articolul următor13 KM DIN AUTOSTRADA BUCURESTI, DATI IN TRAFIC – De azi se circula pe o treime din Autostrada A0. Romania are peste 1.100 de km de autostrada si drum expres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.