AUTOSTRADA SUDULUI FILIASI-LOGOJ – CNAIR a primit sapte oferte pentru studiul de fezabilitate aferent lotului 4 Caransebes-Lugoj

Sapte oferte au fost depuse la a doua licitatie CNAIR pentru proiectarea preliminara a lotului Caransebes-Lugoj, lotul 4 al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj ,,Autostrada Sudului”, anunta ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Studiul de Fezabilitate pentru sectorul Caransebes-Lugoj de 50 km trebuie sa fie finalizat in maximum 20 de luni, dupa semnarea contractului.

Pentru proiectarea ultimului lot al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj au fost depuse astazi 7 oferte! Studiul de Fezabilitate pentru sectorul Caransebes-Lugoj (50 km) trebuie sa fie finalizat in maximum 20 de luni, dupa semnarea contractului”, spune Sorin Grindeanu.

Suma estimata pentru derularea acestui contract este de 18,56 milioane de lei (fara TVA) suma asigurata prin Fonduri Europene Nerambursabile.

Intregul proiect al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj (aproximativ 230 km) are un rol important in asigurarea unor conexiuni moderne atat intre regiunile istorice ale Romaniei cat si intre estul si vestul Uniunii Europene.

Aceasta este a doua licitatie pentru lotul de 50 kilometri dupa ce prima procedura a fost anulata din cauza castigatorului din Turcia, o firma de proiectare care nu a depus actele pentru semnarea contractului.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunta care sunt cele 7 oferte depuse pentru pentru contractul privind elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar constructiei sectorului de drum de mare viteza Caransebes-Lugoj:

– CONSITRANS SRL

– Asocierea EGIS ROMANIA SA (lider) – ECO GEODRUM SRL

– INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL SA

– Asocierea PROSPECT DRILL SRL (lider) – PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL

– Asocierea TOTAL ROAD SRL (lider) – RUTIER CONEX XXI S.R.L.

– Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL (lider) – UTIBER KÖZÚTI BERUHÁZÓ KFT

– ACTIV PROIECTARE INFRASTRUCTURA S.R.L.

Articolul precedentVIITORUL PASAJ DE PESTE A1 PRINDE CONTUR – AKTOR a montat sectiunea centrala a viitorului pasaj peste A1. Urmeaza sudura
Articolul următorUN DRUM JUDETEAN DIN BRASOV VA FI REABILITAT CU 21 MILIOANE LEI – Incep lucrarile de refacere a drumului judetean Vulcan – Holbav

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.