REPARATIA STRAZILOR DIN CRAIOVA COSTA 270 MILIOANE LEI – Primaria din Craiova organizeaza o licitatia deschisa pe patru ani

Reparatia strazilor, trotuarelor si a parcarilor din orasul Craiova va costa peste 270 milioane lei, in urmatorii patru ani, arata un anunt din SEAP.

Primaria din Craiova organizeaza o licitatie deschisa prin care vrea sa achizitioneze ”lucrari de reparatii si intretinere strazi, alei, trotuare si parcari in municipiul Craiova”.

Licitatia este estimata intre 127.587.185 si 270.754.509 lei. Finantarea este asigurata din fonduri bugetare.

Durata contractului este de 48 de luni.

Autoritatea contractanta – Municipiul Craiova intentioneaza sa incheie un acord-cadru, pentru Lucrari de reparatii si intretinere strazi, alei, trotuare si parcari in municipiul Craiova, conform cerintelor caietului de sarcini nr. 243928/17.07.2023. Achizitia este necesara in scopul satisfacerii cerintelor desfasurarii traficului rutier in conditii de siguranta si confort deplin, precum si pentru conservarea patrimoniului rutier, administratorii drumurilor publice executand periodic lucrari de reparatii a drumurilor, trotuarelor si aleilor. Lucrarile care fac obiectul acordului-cadru sunt detaliate in cuprinsul caietului de sarcini nr. 243928/17.07.2023”, se arata in anunt.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa demonstreze ca media cifrei de afaceri globala pentru ultimele trei exercitii financiare disponibile (2020, 2021 si 2022) a fost cel putin egala cu 54 milioane lei.

De asemenea, ofertantul trebuie sa fi executat in ultimii 5 ani, raportati la data limita de depunere a ofertelor, in cadrul a maxim 3 contracte, lucrari similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de cel putin: 54 milioane lei (exclusiv TVA).

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2023, ora 15.00.

Articolul precedentMICROBUZE ELECTRICE PENTRU ELEVII DIN CLUJ – Consiliul Judetean Cluj cumpara 25 de noi microbuze electrice, pe bani europeni
Articolul următorLUCRARILE LA CENTURA OSORHEI AU AJUNS LA 40% – Lucrarile sunt executate de austriecii de la PORR, contractul pentru Lotul 1 este de 108,2 milioane lei, fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.