CLUJUL INVESTESTE 30 DE MILIOANE DE LEI IN INFRASTRUCTURA RUTIERA – Vor fi iluminate 188 de treceri de pietoni de pe drumurile judetene

Consiliul Judetean Cluj anunta noi investitii in infrastructura rutiera din judet. Acestea vizeaza cresterea sigurantei rutiere pe drumurile nationale. Consiliul Judetean Cluj a aprobat doua noi proiecte in domeniul cresterii sigurantei rutiere pe drumurile judetene.

Valoarea totala cumulata a investitiilor este de 29.775.216,7 lei, cu TVA inclusa, iar proiectele urmeaza a fi depuse spre finantare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.

Ne preocupam in mod constant de imbunatatirea conditiilor de circulatie pe drumurile judetene pe care le avem in administrare. Scopul actiunilor noastre este acela de a oferi un plus de siguranta si confort in trafic”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Proiectele vizeaza:

  • iluminarea, intr-o prima etapa, a 188 de treceri de pietoni de pe drumurile judetene,
  • instalarea a 376 de aparate de iluminat,
  • instalarea a 376 de noi stalpi,
  • instalarea unor senzori de prezenta care vor activa sau dezactiva iluminatul in functie de necesitate.

De asemenea, se intentioneaza achizitionarea a doua ansamble formate din unitate de propulsie actionata electric si masina de mica capacitate (AIRLESS) manuala, respective a doua automaturatoare compacte actionate electric.

Articolul precedentERBASU ASFALTEAZA CENTURA SANMARTIN – Contractul depaseste 177 milioane lei
Articolul următorDOUA NOI PUNCTE DE TRECERE A FRONTIEREI SPRE UNGARIA – Un punct de trecere a frontierei va fi in Beba Veche, celalalt in Cenad, unde se va construi un pod peste Mures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.