SE MODERNIZEAZA DRUMURILE JUDETENE DIN GALATI – Autoritatile investesc 28 milioane euro in reparatia a 50 de km de drum judetean

Consiliul Judetean Galati anunta ca va investi 137 milioane lei (aproximativ 28 milioane euro) pentru modernizarea de la zero a peste 50 km de drum judetean.

Finantarea este asigurata din Programul National “Anghel Saligny” si din bugetul propriu al Consiliului Judetean Galati.

Am semnat un nou ordin de lucrari pe drumurile judetene. Vom investi aproximativ 28 de milioane de euro pentru modernizarea mai multor drumuri judetene:

– DJ 251A, intre localitatile Matca si Corod

– DJ 253, pe ruta Umbraresti – Cudalbi – Baleni – Viile

– DJ 252G, intre localitatile Tepu si Tecucelu Sec (Buciumeni)

– DJ 240A, intre localitatile Garbovat (Ghidigeni) si Carlomanesti (Certesti)

– DJ 242H, intre localitatile Zarnesti (Jorasti) si Radesti

DJ 255A, intre Padurea Garboavele si Odaia Manolache (Vanatori)”, spune presedintele CJ Galati, Costel Fotea.

Este un proiect amplu de modernizare de la zero a peste 50 de kilometri de drum, care presupune consolidarea fundatiei si largirea partii carosabile, reabilitarea podetelor si podurilor de pe traseul drumului, precum si amenajarea de santuri betonate si trotuare in interiorul localitatilor.

Primul tronson pe care vom incepe lucrarile este cel dintre Corod si Matca, unde nu s-a mai intervenit major de foarte mult timp. Este un drum extrem de important, care face legatura intre doua mari comunitati din judet, fiind folosit si de multi conducatori auto care vor sa ajunga la Tecuci”, spune presedintele Consiliului Judetean Galati.

Articolul precedentBANI PENTRU MASINILE VECHI – 5.000 de brasoveni pot beneficia de 3.000 de lei daca renunta la masina uzata
Articolul următorEXECUTIE ACELERATA PENTRU MODERNIZAREA DN71 DE LA BALDANA LA TARGOVISTE – In luna august va fi avizat proiectul de Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.