PASAJUL DOAMNA GHICA E IN GRAFIC – Primaria spune ca plateste la timp. La toamna se va circula pe pasaj

Lucrarile la Pasajul Doamna Ghica sunt in grafic, spune primarul Capitalei, Nicusor Dan. Acesta da asigurari ca lucrarile avanseaza si la inceputul acestei toamne se va circula pe acest pod.

Lucrarile la Pasajul Doamna Ghica sunt in grafic, pasajul a fost betonat, urmeaza hidroizolarea podului, apoi asfaltarea, montarea parapetilor de protectie si instalarea stalpilor de iluminat, efectuarea marcajelor rutiere si apoi probele specifice. Ne-am asumat un grafic acum un an si jumatate, dupa ce am semnat contractul cu firma italiana care a realizat tablierul si am respectat acest grafic. Atunci cand suntem seriosi si platim la timp, lucrarile avanseaza. La inceputul acestei toamne se va circula pe acest pod, spune primarul Nicusor Dan.

Pasajul Doamna Ghica, parte importanta a inelului median, permite realizarea legaturii intre zona de nord si zona de sud a orasului, iar pasajul construit, pe directia Pipera – Piata Delfinului, va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste soseaua Colentina, pe care o va supratraversa.

Reamintesc faptul ca Pasajul Doamna Ghica este parte importanta a inelului median si face legatura intre zona de nord si zona de sud a orasului. Dupa finalizare pasajul va asigura continuitatea traficului pe strada Doamna Ghica, peste soseaua Colentina”, mai spune Nicusor Dan.

La finele lunii mai, viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunta ca lucrarile la Pasajul Doamna Ghica erau realizate in proportie de 78%, urmand ca din septembrie sa se circule pe acest pasaj.

Din septembrie 2023, Pasajul Doamna Ghica – una din cele mai mari lucrari de infrastructura din Bucuresti – va realiza legatura dintre Nordul si Estul Capitalei. Noul pod va asigura continuitatea traficului pe Strada Doamna Ghica peste Soseaua Colentina, pe care o supratraverseaza”, explica atunci viceprimarul Stelian Bujduveanu.

Pasajul rutier suprateran de la Doamna Ghica este facut de Primaria Capitalei, constructorul – Trustul de Cladiri Metropolitane.

Lucrarile la pasajul de la Doamna Ghica au inceput in 2018 si aveau termen de finalizare mai 2020.

Pasajul este facut de Primaria Capitalei, Primaria Sectorului 2 contribuind cu o parte din bani.

Pasajul este prevazut cu doua benzi pe sens. Are o lungime de 216 m, iar rampele de acces au lungimi de 96 m.

Valoarea lucrarilor de proiectare si executie a fost estimata la 110.034.377,95 lei fara TVA.

Articolul precedentSE ASFALTEAZA CEA MAI MARE ARTERA RUTIERA DIN JUDETUL DOLJ – Drumul Judetean 561A costa 46 milioane euro
Articolul următorSTADIUL LUCRARILOR LA CENTURA SANMARTIN – In august, Erbasu toarna primul strat de asfalt. Lucrarile costa 177 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.