SE CONSTRUIESTE O NOUA AUTOSTRADA – Serbia va imprumuta 136 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura

Guvernul Serbiei a anuntat ca a decis sa contracteze un imprumut de 16 miliarde de dinari (150 milioane dolari/136,4 milioane euro) de la OTP Banka Srbija, parte a grupului bancar maghiar OTP, pentru a finanta constructia unei autostrazi care leaga Pozarevac de Veliko Gradiste si Golubac, scrie publicatia SeeNews.

Imprumutul pentru investitii are o perioada de gratie de trei ani si o scadenta de zece ani.

Proiectul de lege pentru adoptarea acordului de imprumut a fost publicat pe site-ul parlamentului saptamana trecuta.

Dobanda la imprumut este stabilita la 3,85% plus o parte variabila egala cu BELIBOR la ​​trei luni, platile dobanzilor datorate pe o baza de sase luni.

Grupul Shandong Hi-Speed ​​(SDHS) din Serbia si China au semnat in august 2021 un acord de 337 de milioane de euro pentru constructia autostrazii Pozarevac-Golubac, lunga de 68 de kilometri, in partea de est a tarii.

Articolul precedentPROIECTE NOI PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI DE PE VALEA PRAHOVEI – Se construieste un acces rutier de 10 km pe A3 Azuga – Busteni de 838 milioane lei
Articolul următorVIZITA LA SANTIERUL CENTURII BUCURESTI A0 SUD – Antreprenorul a construit o treime din lotul 3 al autostrazii de sud a Capitalei, dar este in intarziere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.