CIRCULATIA TRENURILOR INTRE GARA DE NORD SI AEROPORT OTOPENI SE INCHIDE – STB redeschide linia 780

Circulatia trenurilor pe relatia Gara de Nord – Aeroport Otopeni se va inchide temporar, in conditiile in care personalul feroviar va desfasura reviziile bianuale la electromecanismele de macaz si la schimbatoarele de cale in HM Pajura, Mogosoaia si in zona racordului spre Aeroport, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR.

 In perioada desfasurarii lucrarilor feroviare, respectiv 14-15 martie 2023, CFR a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de calatori – CFR Calatori si Transferoviar Calatori – anularea a 12 curse, din cele 72 prevazute in orarul zilnic de circulatie pe relatia Bucuresti Nord – Aeroport International Henri Coanda Bucuresti T1, celelalte trenuri respectand programul de circulatie stabilit in Mersul Trenurilor.

Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz si la schimbatoarele de cale se vor desfasura timp de doua zile in statiile HM Pajura, Mogosoaia si in zona racordului spre Aeroport, cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact si inchiderea temporara a circulatiei trenurilor pe relatia Bucuresti Nord – Pajura – Mogosoaia – Aeroport, intre orele 9:00 – 13:30”, informeaza compania.

Pe 14 si 15 martie legatura directa spre si dinspre Aeroportul International Henri Coanda (AIHC) va fi asigurata de Societatea de Transport Bucuresti Ilfov, care redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul International Henri Coanda, pe care vor circula 4 autobuze, in intervalul orar 9:00 – 13:30, cu plecari de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute.

Pe sensul spre terminalul „Aeroportul International Henri Coanda”, autobuzele vor circula pe traseul Gara Basarab, Bulevardul Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, Strada Clabucet, Strada Aviator Popisteanu, Bulevardul Expozitiei, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Alei Aeroport Henri Coanda, Aeroportul International Henri Coanda Sosiri.

Pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab” traseul va fi Aeroportul International Henri Coanda, Alei Aeroport Henri Coanda, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Bulevardul Marasesti, Bulevardul Expozitiei, Strada Aviator Popisteanu, Strada Dornei, Strada Putul lui Craciun, Bulevardul Ion Mihalache, Calea Grivitei, Piata Garii de Nord, Bulevardul Dinicu Golescu, Gara Basarab.

Articolul precedentSALARII COLOSALE, PROFIT MODEST LA AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA – Salariul mediu lunar depaseste 3.000 de euro
Articolul următorPODUL DE LA BRAILA INTRA IN FAZA FINALA – In zece zile se toarna primul strat de asfalt. Este cel mai scump pod din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.