POD NOU IN JUDETUL ARAD – Podul care leaga doua sate a costat 1,1 milioane lei

Un nou pod a fost inaugurat in comuna Halmagiu din judetul Arad, investitie de 1,1 milioane lei, finantata din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului.

Am participat astazi la inaugurarea unui pod in Halmagiu, obiectiv important care creeaza o noua legatura intre comuna si satele apartinatoare Banesti, Cristesti, Brusturi, Bodesti si Leasa. Podul face legatura intre centrul comunei si terenurile agricole, respectiv intre viitoarea capela si cimitir”, anunta Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Valoarea investitiei este de 1.104.000 lei, subventie din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului.

Tot in acest sfarsit de saptamana se pune piatra de temelia la viitoarea capela mortuara din Halmagiu, investitie cu o valoare de 930 000 lei, finantata de Consiliul Judetean Arad si Primaria Comunei, mai spune presedintele CJ Arad.

Administratia locala spera ca lucrarile sa inceapa chiar de anul acesta.

Doar in ultimii doi ani am alocat 600.000 de lei pentru investitii precum extinderea retelelor de alimentare cu apa si canalizare in satele apartinatoare, reabilitarea cladirilor aflate in administrarea primariei sau construirea capelei. Il apreciez pe domnul primar, are o strategie pentru dezvoltarea comunei si sunt partenerul acestuia in realizarea obiectivele propuse”, afirma el.

Articolul precedentPROIECT PENTRU O RETEA DE PISTE DE BICICLETE DE PESTE 800 KM – Licitatia pentru proiectarea si executia retelei se lanseaza la primavara
Articolul următorTRAMVAIE NOI IN BUCURESTI – 15 tramvaie construite de Astra Arad au intrat pe linia tramvaiului 41

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.