DN 71 BALDANA-TARGOVISTE-SINAIA – CNAIR a desemnat castigatorul pentru proiectarea si executia largirii la patru benzi de circulatie

DN71 va fi modernizat pe sectorul Baldana – Targoviste – Sinaia. Vineri, 16 septembrie 2022, a fost desemnat castigatorul contractului pentru reconfigurarea sectorului de drum Baldana-Targoviste (44,13 km) la 4 benzi.

Astfel, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru PROIECTARE SI EXECUTIE „Modernizare DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km 0+000 – km 44+130 largire la 4 benzi de circulatie si km 51+041 – km 109+905 drum la doua benzi” Sector 1: Baldana – Targoviste km 0+000 – km 44+130 largire la 4 benzi de circulatie.

Dupa finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, ofertantul desemnat castigator este Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, cu pretul de 869.183.617,08 lei fara TVA.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru modernizarea DN71 Sectorul cuprins intre Baldana si Targoviste, prin largirea la 4 benzi de circulatie,cu o lungime de 44,13 km si include construirea si/sau modernizarea a 4 poduri si a unui pasaj pe traseul drumului national.

Durata contractului este de 34 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare si 22 luni perioada de executie a lucrarilor.

Perioada de garantie a lucrarilor este de 5 ani.

In cadrul proiectului este prevazuta inclusiv construirea a 4 poduri si a unui pasaj rutier. Dupa ce vom semna contractul, Asocierea de constructori turci ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, trebuie sa finalizeze lucrarile in 34 de luni. Costul contractual al activitatilor de proiectare si executie este de 869,18 milioane de lei (fara TVA), suma asigurata din fonduri europene”, anunta directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

DN 71 Targoviste – Sinaia, intens circulat mai ales vara, are o singura banda pe sens si un carosabil degradat, iar pe alocuri intalnim surpari de teren. De la Bucuresti la Targoviste pe acelasi DN 71 alternativa va fi drum expres sau autostrada, (Valahia Expres).

Articolul precedentSTB VREA SA IA IN LEASING 50 DE AUTOBUZE ELECTRICE – Societatea de Transport Bucuresti lanseaza o consultare publica
Articolul următorAUTOSTRADA BACAU – PASCANI – Exproprierile pentru drumul lung de 77,39 km vor costa 38 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.