STB VREA SA IA IN LEASING 50 DE AUTOBUZE ELECTRICE – Societatea de Transport Bucuresti lanseaza o consultare publica

Societatea de Transport Bucuresti STB SA consulta piata pentru a lua in leasing operational autobuze electrice din gama 8 m. Compania a publicat astfel un anunt de consultare in SICAP.

Rezultatele obtinute in urma consultarii sunt necesare pentru intocmirea unei valori estimate, serviciul (contractul) urmand a se derula pe o perioada de 96 luni

Caracteristici tehnice:

Autobuzele electrice vor fi noi si vor fi omologate RAR sau omologare acordata de catre autoritatile competente din statele membre ale Costul omologarii

Rata va include asigurarea CASCO, taxe inmatriculare (inclusiv RCA an 1 functionare), taxe ITP si orice alte costuri de livrare a bunurilor pana la destinatia finala.

Caracteristici dimensionale: – Lungime: 8.000 ± 500 mm; – Inaltime totala: max. 3.350 mm; – Latime totala maxima fara oglinzi: 2.550 mm; Podea coborata pe toata suprafata disponibila pentru pasageri in picioare (nu se admit trepte).

Autobuzele vor respecta toate reglementarile legale in vigoare in vederea circulatiei pe drumurile publice, in Municipiul Bucuresti.

Capacitate de transport:

Autobuzul va avea o capacitate de transport de minim 50 de persoane inclusiv conducatorul auto, din care minim 16 locuri pe scaune + 1 loc pentru scaune cu rotile in salon.

Caracteristici tehnice:

Viteza maxima limitata pentru exploatare in zona metropolitana (cu DLV reglabiI) la 60 km/h; – Directie servoasistata; – Franare cu sistem ABS, EBS, ASR; – Suspensie controlata electronic cu functie „de ingenunchiere” (kneeling). – Pneuri tubeless M+S; – Rampa mecanica sau electrica, rabatabila pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusa, cu sistem de protectie impotriva plecarii autobuzului cu trapa deschisa. Autobuzul va fi prevazut cu buton de semnalizare a intentiei de actionare a rampei situat atat la exterior, cat si la interior si semnalizarea la bord pentru conducatorul de vehicul.

Autonomie:

Minim 150 km in conditiile in care functioneaza sistemele de incalzire sau climatizare la capacitate maxima de utilizare si cu incarcarea maxima de persoane. – Sistem de incarcare lenta plug-in cu fise tip CCS ver. 2.0 sau echivalent cu tensiunea de intrare trifazata de 400V, 50Hz.

Usi acces:

Numar usi: minim 2 dintre care cel putin una cu 2 foi, latime minima pentru usa dubla 1.200 mm. – Toate autobuzele vor avea usile de acces situate pe partea dreapta a autobuzelor, iar postul de conducere va fi situat in fata, pe partea stanga. – Autobuzele electrice vor fi prevazute cu dispozitiv care sa nu le permita rularea cand usile sunt deschise. – Deplasarea autobuzelor cu usile deschise se va permite doar in regim de avarie, fara calatori, prin actionarea unei comenzi suplimentare de urgenta, cu limitarea vitezei de deplasare.

Sistemul de climatizare: Dotarea cu instalatie de incalzire, ventilatie si aer conditionat HVAC pentru compartimentul calatori si postul de conducere.

Dotare autobuz:

Dotarea autobuzului: – Informare calatori (audio-vizuala); – Sistem infotainment calatori; – Supraveghere video exterior si interior; – Wi-fi si sistem de comunicare online; Dotare cu computer de bord cu afisaj digital multifunctional ce include si functia de diagnosticare la bord (OBD), GPS si comunicatie on-line; Dotare cu 3 indicatoare exterioare de traseu (frontal, lateral si spate), comandate centralizat prin computerul de bord.

Autobuzele vor fi precablate in vederea instalarii a cate unui validator in dreptul fiecarei usi si a echipamentului de comunicatie si consola sofer in cabina de conducere.

Articolul precedentAEROPORTURILE DIN SATU MARE SI CLUJ-NAPOCA SE MODERNIZEAZA – Ministrul Transporturilor a semnat contracte de 441 milioane lei
Articolul următorDN 71 BALDANA-TARGOVISTE-SINAIA – CNAIR a desemnat castigatorul pentru proiectarea si executia largirii la patru benzi de circulatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.