BUCURESTII CUMPARA 100 DE TROLEIBUZE – Contractul depaseste 273 milioane lei fara TVA

Primaria Capitalei va lansa in curand in SEAP documentatia pentru achizitia a 100 troleibuze pentru care exista finantare nerambursabila din Fondul de Mediu, spune primarul Nicusor Dan. Valoarea estimata totala a acestui proiect este de 273.109.244 lei fara TVA.

In cel mai scurt timp vom lansa in SEAP documentatia pentru achizitia a 100 troleibuze pentru care exista finantare nerambursabila din Fondul de Mediu. Cele 100 de troleibuze noi se vor achizitiona suplimentar fata de cele 22 de troleibuze finantate prin PNRR”, spune primarul Capitalei.

Valoarea estimata totala a acestui proiect este de 273.109.244 lei fara TVA, finantare din veniturile Fondului de Mediu obtinute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera.

Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, au podeaua complet coborata, spatiu destinat carucioarelor pentru persoane cu dizabilitati, au in dotare computer de gestiune management vehicul cu functii GPS, sistem de informare audio-video, aer conditionat si au o autonomie minima de 20 de km.

Garantia functionarii este de minimum 300.000 km de la data punerii in exploatare sau minimum 5 ani pentru troleibuz in ansamblu si pentru toate componentele acestuia, inclusiv intretinerea planificata, consumabilele si manopera efectuata in aceasta perioada.

Articolul precedentCONTRACTUL PENTRU AUTOSTRADA CHETANI-TURDA VA FI SEMNAT IN AUGUST – Licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului se afla in ultima etapa de evaluare
Articolul următorAIR FRANCE ISI REINNOIESTE FLOTA – Compania anunta un plan ambitios de investitii de 1 miliard de euro anual

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.