INVESTITIE DE 642 MILIOANE LEI PENTRU REABILITAREA DJ 102I VALEA DOFTANEI – BRADET – Alternativa rutiera la DN 1 a fost declarata de utilitate publica de interes judetean

Alternativa rutiera la DN 1 a fost declarata de utilitate publica de interes judetean.

Consiliul Judetean Brasov a aprobat declararea de utilitate publica de interes judetean a obiectivului de investitii „Reabilitare si modernizare DJ 102 I Valea Doftanei, judetul Prahova – Bradet, judetul Brasov”, pe care Compania Nationala de Investitii il implementeaza in parteneriat cu cele doua administratii judetene.

Adoptarea acestei hotarari a fost necesara in perspectiva realizarii exproprierilor si a scoaterii din fondul forestier a unor suprafete de teren necesare drumului, arata Consiliul Judetean Brasov.

Drumul de pe Valea Doftanei (DJ 102 I) porneste din localitatea Campina (judetul Prahova) si face legatura cu DN 1A (pe teritoriul administrativ al municipiului Sacele).

Lungimea lui totala este de 25,6 km, din care 13,200 km sunt in judetul Prahova si 12,436 km in judetul Brasov.

Conform indicatorilor tehnico-economici aferenti investitei, aprobati in luna septembrie a anului trecut, valoarea totala a investitiei este de 642.051.329 lei, iar contributia calculata pentru administratia judeteana este estimata la 14.773.390 lei.

Articolul precedentCENTURA BEIUS, PRELUNGITA 2 KM INSPRE DELANI – Investitia depaseste 22 milioane lei
Articolul următorDRUMURI MAI SIGURE IN JUDETUL ARAD – Peste 1.450 butoni reflectorizanti vor fi montati pe drumurile judetene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.