MIHAI BARBU DE LA METROREX, LA LUMEA INFRASTRUCTURII

Saptamana a inceput cu un scandal monstru la Metrorex. Presedintele Alsom a anuntat ca daca Metrorex nu achita datoriile restante de circa 160 milioane lei catre aceasta societate va rupe contractele. Tinand cont de importanta vitala a metroului bucurestean si de necesitatea unor clarificari venite din partea celor avizati, jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc au realizat un interviu cu presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu.

Acesta a precizat ca relatia contractuala dintre Alstom si Metrorex este destul de lunga, de peste 15 ani, astfel incat bucurestenii nu ar trebui sa se ingrijoreze intrucat situatia va fi rezolvata.

Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu, a vorbit despre situatia finaciara a companiei atat din punct de vedere administrativ, cat si juridic, neomitand situatia contractelor colective de munca si nivelul salarial la care ajunge un angajat Metrorex.

De altfel, nu au fost omise clarificarile legate de „ministrul cu ranga”, spatiile comerciale de la metrou, dar si care sunt sansele ca metroul bucurestean sa se extinda.

Interviul poate fi vizionat in continuare:

Articolul precedentA7 FOCSANI-BACAU INTRA IN FAZA DE OUG – 5 noduri rutiere si 91 de poduri si pasaje pe cei 96 de km, parte din autostrada. CNAIR trebuie sa respecte calendarul, astfel cum a fost convenit prin PNRR
Articolul următorCENTURA BEIUS, PRELUNGITA 2 KM INSPRE DELANI – Investitia depaseste 22 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.