AURELIAN BADULESCU, LA LUMEA INFRASTRUCTURII

Fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, in prezent consilier general si lider grupului PSD din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a raspuns invitatiei Lumea Infrastructurii de a participa la emisiunea realizata saptamanal de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc la postul de televiziune Etno.

Emisiunea, astfel cum era de asteptat, data fiind experienta lui Aurelian Badulescu in Primaria Municipiului Bucuresti, fiind consilierul cu cele mai multe mandate – din 2008 pana in prezent – a fost una incarcata de informatii legate de marile proiecte de infrastructura din Bucuresti si stadiul acestora, achizitia de mijloace de transport in comun, dar si de problemele cu care in viitorul foarte apropiat se va confrunta Capitala.

Potrivit fostului viceprimar al Capitalei, „ne astepta o iarna cu o gigacalorie de peste 300 lei”, ajungandu-se probabil in situatia ca pentru un apartament de doua camere sa se achite o intretinere de circa 1000 lei.

Si asta nu ar fi singura problema! Toate marile proiecte deschise care au blocat Capitala risca sa „moara” in stadiul in care sunt, intrucat urmeaza an electoral si nu exista interes pentru finalizarea proiectelor, ci pentru castigarea de capital electoral pe cu totul alte teme decat cele stringente.

Interviul integral cu avocatul Aurelian Badulescu poate fi vizionat in continuare mai jos:

Articolul precedentACHIZITIA A INCA 20 DE TRENURI ELECTRICE, AVIZATA IN CONSILIUL TEHNICO-ECONOMIC – Licitatia este estimata la 450 milioane euro
Articolul următorCHIRITOIU, LUAT LA BANI MARUNTI – OPSFPR critica proiectul de OUG al presedintelui Consiliului Concurentei: „Vrea sa dispuna asa cum vrea el de banii din bugetul CC… Chiritoiu introduce si acest articol fara acordul plenului, de capul lui, pentru a isi asigura mandate nelimitate”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.