STEFAN ROSEANU, DIRECTORUL AUTORITATII PENTRU REFORMA FEROVIARA, LA LUMEA INFRASTRUCTURII

Stefan Roseanu, directorul general al Autoritatii pentru Reforma Feroviara a acordat un interviu in exclusivitate jurnalistilor Dana Chera si Razvan Savaliuc. Emisiunea Lumea Infrastructurii difuzata joi, 23 iunie 2022, la postul de televiziune ETNO s-a filmat in Gara de Nord, pe peron, directorul AFR a raspunzaand deschis intrebarilor si curiozitatilor celor doi reputati jurnalisti.

A fost probabil pentru prima oara cand un oficial accepta sa vina in fata nu doar a camerelor de filmat, ci si in Gara de Nord, unde, astfel cum veti vedea s-a confruntat cu nemultumirile cetatenilor.

Pe langa aceasta, s-a discutat si despre motivul pentru care in cinci ani de functionare Autoritatea pentru Reforma Feroviara nu a reusit sa achizitioneze rame electrice si de ce in Romania orice implica modernizarea sistemului feroviar reprezinta o dificultate, desi se realizeaza cu bani europeni.

Interviul cu Stefan Roseanu poate fi fizionat mai jos:

Articolul precedentDRUMUL EXPRES ARAD-ORADEA VA FI IMPARTIT IN TREI TRONSOANE – Proiectul se ridica la 1,38 miliarde euro
Articolul următorTRONSONUL NUSFALAU-SUPLACU DE BARCAU, REALIZAT 28% – Lucrarile pe cei 13,55 de km trebuie sa fie gata in prima parte a anului viitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.