CAPITALA ARE TRAMVAIE DAR NU LE POATE FOLOSI – Badulescu: „Nicusor Dan a semnat si platit celor de la Asta Vagoane toti banii pe 40 de tramvaie si nu va putea folosi decat trei. Tramvaiele achizitionate nu functioneaza pe linii ingropate, ci pe linii de suprafata”

Situatie de banc in Bucuresti! Capitala dispune de cele 40 de tramvaie a caror achizitie a fost votata in mandatului fostului primar, insa nu va putea folosi decat trei dintre acestea. Iar aceasta pentru ca „tramvaiele achizitionate nu functioneaza pe linii ingropate, ci pe linii de suprafata”, or pentru a putea functiona este necesara schimbarea liniilor de tramvai din toata capitala.

Dezvaluirea a fost facuta de fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, in prezent consilier general in CGMB si lider al consilierilor PSD din Primarie, in cadrul emisiunii Lumea Infrastructurii de la Etno Tv, prezentata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc, ocazie cu care a precizat si care ar fi fost

Care este situatia tramvaielor achizitionate de Asta Vagoane, cititi in continuare:

„Nicusor Dan a semnat si platit celor de la Asta Vagoane toti banii pe 40 de tramvaie si nu va putea folosi decat trei, pe linia lui 41. Lumea nu intelege ce e cu tramvaiele astea, este proiectul nostru, Consiliul General l-a votat. Ce face acum face pe ce am inceput noi.

I-am spus sa nu semeneze sa ia toate tramvaiele, ci sa le ia cum am programat noi, sa poti sa vii inainte sa schimbi linia. Tramvaiele achizitionate nu functioneaza pe linii ingropate, ci pe linii de suprafata, calea de rularea arata ca la tren.

Ca sa poata sa ia toate tramvaiele pe care producatorul care a castigat licitatia, si care este roman, foarte bine ca a castigat-o, si ca da de lucru, nu are unde sa le puna sa mearga. Trebuie refacute toate liniile. Astea sunt tramvaie care au fost proiectate pentru a fi integrate in sistemul mare, in sistemul metropolitan. Ganditi-va ca acest tramvai in amonte cu doua statii schimba macazul”.

Emisiunea integrala poate fi vizionata aici:

Articolul precedentDEZASTRU IN CAPITALA – Bucuresti intra in disolutie administrativa. Sumele de bani sunt prost alocate
Articolul următorINVESTITII DE 62 MILIOANE LEI FARA TVA IN INFRASTRUCTURA DIN CLUJ – Consiliul Judetean Cluj a reluat lucrarile de modernizare a DJ 107M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.