REGISTRUL AUTO ROMAN ARE O NOUA CONDUCERE – Alina Nita, director economic, preia conducerea RAR

Alina Nita este noul director general al Registrului Auto Roman (RAR), incepand de marti, 1 martie 2022. Nita lucreaza la Registrului Auto Roman de sapte ani, iar in ultimii doi a fost director economic.

De profesie economist, ea promite sa isi concentreze actiunile de management asupra ”digitalizarii, debirocratizarii si gestionarii institutiei din punct de vedere economic”, intr-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piata auto.

Sunt adepta comunicarii transparente si a identificarii solutiilor aplicabile cu celeritate. Ma voi implica activ, impreuna cu colegii mei experimentati din zona tehnica, pentru ca Registrul Auto Roman sa garanteze prin toate parghiile cresterea sigurantei in trafic. Dupa 7 ani in RAR, stiu ce asteptari au oamenii care ne trec pragul si nu voi ezita sa dovedesc ca respectul pentru clienti, profesionalismul angajatilor si calitatea activitatilor prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care imi vor defini mandatul de director general va voi informa constant. Pana atunci, va doresc o primavara plina de speranta!”, spune Alina Nita, director general al Registrului Auto Roman.

RAR este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.
Articolul precedentRAMNICU VALCEA SI-A CUMPARAT AUTOBUZE ELECTRICE DE LA TURCI – Contractul cu Otokar se ridica la aproape 14 milioane lei
Articolul următorSALARII BABANE LA AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA – Cei aproximativ 200 de salariati sunt intre cel mai bine platiti angajati de la Transporturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.