RAMNICU VALCEA SI-A CUMPARAT AUTOBUZE ELECTRICE DE LA TURCI – Contractul cu Otokar se ridica la aproape 14 milioane lei

Primaria din Ramnicu Valcea a semnat un contract prin care cumpara inca 12 autobuze de la turcii de la Otokar. Valoarea contractului este de 13,77 milioane de lei, arata un anunt din SEAP. Contractul a fost semnat pe 24 februarie 2022.

Achizitia s-a facut printr-o licitatie deschisa.

Vor fi astfel cumparate 12 autobuze noi cu lungimea de minimum 10 metri, cu podea complet coborata, destinate transportului urban de calatori din orasul Ramnicu Valcea.

Achizitionarea de 12 bucati autobuze noi cu lungimea de minim 10 metri, cu planseu jos (podea complet coborata), cu facilitati pentru accesul nelimitat al pasagerilor cu mobilitate redusa (rampa, kneeling), fara etaj, caroserie CE, conform Directivei nr. 2007/46/CE, cu nivelul de poluare provenit din gazele de evacuare EURO VI, etapa de emisii minim D, conform Regulamentului (CE) nr. 595/2009, a Regulamentului (UE) nr. 582/2011 de punere in aplicare si modificare a Regulamentului (CE) nr. 595/2009, modificat prin Regulamentul (UE) nr. 64/2012, destinate transportului urban de calatori in municipiul Ramnicu Valcea, conform Caiet de Sarcini”, mai arata anuntul.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 4 Sprijinirea Dezvoltarii durabile.

Durata contractului cuprinde termenul de livrare de 7 luni de la semnarea contractului si perioada de garantie acordata autobuzelor de cel putin 5 ani (60 luni) de la livrarea acestora.

Primaria Ramnicu Valcea a mai semnat si pe 23 noiembrie 2021 un alt contract in valoare de 18,56 milioane de lei, tot cu turcii de la Otokar, arata acelasi anunt din SEAP.

Acesta vizeaza achizitia a 16 autobuze noi, cu lungimea de minimum 12 metri.

Articolul precedentTRANSPORTUL AERIAN DIN EUROPA SI ASIA, DAT PESTE CAP – Companiile de transport aviatic isi schimba rutele pe fondul razboiului din Ucraina
Articolul următorREGISTRUL AUTO ROMAN ARE O NOUA CONDUCERE – Alina Nita, director economic, preia conducerea RAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.