GARILE FETESTI SI CIULNITA VOR FI MODERNIZATE – patru firme se bat pe contractul de 1 milion de euro

Garile Fetesti si Ciulnita vor fi moderizate. Patru firme de specialiate au depus oferte la procedura de licitatie deschisa, lansata de Compania Nationala de Cai Ferate CFR, pentru servicii de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor aferente lucrarilor in cele doua gari.

Firmele participante la procedura de achizitie, care a avut termen limita de depunere a ofertelor, 8 februarie 2022, sunt:

1. Concis Proiect

2. TPF Inginerie SRL

3. TPF Getinsa Eurostudios SRL

4. Tecnic Consulting Engineering Romania SRL

Valoarea estimata a contractului este de 4.992.516,79 lei fara TVA, cu finantare din fonduri de coeziune si de la bugetul de stat.

In cadrul serviciului de consultanta si supervizare se va urmari modul de elaborare a proiectului tehnic, care trebuie sa respecte regulamentele legale in vigoare si prevederile HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, cu modificarile ulterioare, arata CFR. 

De asemenea, in domeniul managementului executiei pentru verificarea derularii lucrarilor de constructii si instalatii aferente investitiei, contractantul va desfasura activitati de coordonare, consultanta si supervizare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.