SERBIA CUMPARA AVIOANE MILITARE DE TRANSPORT – Cele doua aeronave tactice medii C-295 sunt fabricate de Construcciones Aeronauticas, o filiala a Airbus din Spania

Guvernul Serbiei a anuntat ca intentioneaza sa comande doua avioane de transport tactice medii C-295 fabricate de Construcciones Aeronauticas, o filiala a Airbus din Spania, scrie publicatia SeeNews.

Ne asteptam sa semnam un contract pentru achizitionarea a doua avioane de transport C-295 si achizitionarea unui numar mai mare de elicoptere H-145M„, a spus ministrul Apararii, Nebojsa Stefanovic, in timpul unei intalniri cu directorul general Santiago Ramon Gonzalez Gomez, din Ministerul spaniol al Armamentului, intr-un comunicat al Guvernului.

Spania va lucra pentru a indeplini tot ceea ce a promis in legatura cu achizitionarea de aeronave, ceea ce va fi o dovada reala a faptului ca cele doua tari coopereaza intr-adevar in modul corect„, a spus Gomez, in comunicatului de presa al Guvernului.

C-295 este fabricat si asamblat in unitatile de aparare si spatiale Airbus din Sevilla si are o capacitate de 71 de soldati sau 48 de parasutisti.

In luna mai, Stefanovic a vizitat fabricile Airbus din Sevilia in cadrul unei vizite in Spania pentru a se intalni cu ministrul Apararii, Margarita Robles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.