S-A LANSAT UBERUL COMPANIILOR AERIENE – Afla cum poti cumpara bilete ieftine de avion. Companiile pot economisi chiar si 200 euro/bilet

Uberul din sectorul companiilor aeriene este disponibil si agentiilor de turism din Romania, in urma unei investitii a agentiei de turism Accent Travel & Events, in parteneriat cu compania malteza DRCT.

Agentiile de turism vor avea acces la toate zborurile si tipurile de tarife ale companiilor aeriene si pot economisi chiar si 200 de euro/bilet vandut. Pasagerii vor beneficia de cel mai potrivit produs pentru calatoriile lor, personalizat in functie de tarif, servicii incluse.

DRCT, companie malteza de tehnologie, lanseaza un parteneriat strategic cu touroperatorul romanesc Accent Travel & Events, pentru a facilita accesul la intreg continutul oferit de companiile aeriene prin tehnologia NDC (New Distribution Capability) a IATA (International Air Transport Association) tuturor agentiilor de turism din Romania si Republica Moldova.

Parteneriatul cu DRCT este unul dintre cele mai importante proiecte din programul de investitii in tehnologie al Accent Travel &Events pentru imbunatatirea, diversificarea si distribuirea continutului de bilete de avion si hoteluri, cu o valoare de aproximativ 100.000 de euro.

DRCT, furnizor de tehnologie detinator al celui mai inalt standard de certificare ca agregator IATA NDC (nivelul 4), standard necesar companiilor din turism care vor sa ofere servicii optime de calatorie clientilor lor, a implementat in parteneriat cu Accent Travel & Events o platforma de distributie similara Uber, care reuneste companiile aeriene intr-un singur ecosistem. NDC este cea mai recenta tehnologie din industria aviatiei lansata de IATA pentru dezvoltarea unui nou standard de transmitere a datelor despre biletele de avion comercializate si toate informatiile referitoare la tarife, servicii incluse, valabilitate etc, de la companiile aeriene spre agentiile de turism, pentru clientii acestora, calatori de business ori de agrement/turism„, a anuntat agentia de turism.

DRCT permite tuturor agentiilor de turism, fie ca sunt clasice, de tip online – OTA (online travel agencies), specializate in managementul calatoriilor de afaceri – TMC (Travel Management Company) ori Metasearch-uri sa ajunga la toate informatiile despre biletele puse in vanzare de companiile aeriene prin NDC, direct din GDS (sistemele globale de distributie si comercializare a biletelor de avion).

Continutul NDC care poate fi accesat vine de la companii aeriene precum Lufthansa Group, British Airways, Air France/KLM, Ukraine International Airlines, Aegean Group si multe altele. Accesul se face prin intermediul unui software, integrat direct in browser, care foloseste inteligenta artificiala si este conceput pentru a facilita activitatea zilnica a agentului emitent. Este usor de instalat si intuitiv de utilizat.

Utilizatorii DRCT au acces la toate rutele si tarifele oferite de companiile aeriene fara a plati taxe suplimentare de GDS, permitandu-le sa economiseasca de la 15 pana la 200 de euro pe bilet. DRCT nu impune un target privind numarul de bilete emise, iar agentia ramane titulara rezervarilor.

Asteptam cu nerabdare colaborarea cu Accent Travel & Events in Romania si Republica Moldova. Impreuna ne dorim sa aducem NDC-ul mai aproape de agentii, pentru a avea acces la toate tarifele disponibile si pentru a beneficia de noi oportunitati de crestere a veniturilor. Obiectivul nostru este ca agentiile sa poata adopta cu usurinta NDC-ul si sa se bucure de avantajele pe care acesta le ofera: disponibilitatea locurilor si tarifele unice”, spune Viktor Nekrylov, co-fondatorul DRCT.

DRCT ofera astfel agentiilor de turism un mod de lucru eficient si rapid, care va imbunatati experienta de achizitie a consumatorului final, pasagerul, acesta avand acces la o diversitate de produse din care sa il aleaga pe cel mai potrivit pentru fiecare calatorie din punct de vedere tarif, servicii incluse, conditii de rambursare si modificare, cabina de calatorie.

Suntem onorati ca am fost desemnati unic reprezentant al DRCT pe pietele din Romania si Republica Moldova, un furnizor de tehnologie care foloseste inteligenta artificiala pentru a construi o noua platforma de distributie care sa reuneasca continutul companiilor aeriene NDC intr-un ecosistem solid. Acest parteneriat se adauga celorlalte proiectele locale si globale pe care Accent Travel & Events le desfasoara folosind diverse solutii tehnologice pentru care s-au facut investitii semnificative in ultimii ani. DRCT este un soft web integrat in GDS, care faciliteaza accesul la toate zborurile si tipurile de tarife comercializate de companiile aeriene tuturor clientilor si partenerilor Accent Travel & Events, completand continutul existent oferit prin GDS si alti agregatori de companii low cost”, afirma Lucian Boronea, CEO Accent Travel & Events.

Accent Travel & Events este o agentie de turism cu 22 de ani de experienta, care opereaza prin trei divizii de business. Prima divizie este „managementul calatoriilor de afaceri”, fiind partener exclusiv Egencia in Romania din 2009, gestionand un portofoliu mare de clienti locali si globali. A doua divizie actioneaza ca un „distribuitor de continut”, accentul pus pe tehnologie si pe procesele automate au pozitionat Accent Travel & Events ca un distribuitor de continut hotelier si aerian. Divizia de “leisure” functioneaza prin intermediul site-ului accenttravel.ro, oferind vacante in Romania si in strainatate, precum si o gama variata de servicii: bilete de avion, hoteluri, pachete charter, city-break, croaziere si vacante exotice.

Agentia are birouri in Bucuresti, Ploiesti si o franciza in orasul Ramnicu Valcea.

DRCT este o companie de tehnologie infiintata in Malta, in septembrie 2017. Este furnizor de tehnologie recunoscut ca reformator si certificat ca agregator IATA NDC de catre cele mai importante companii aeriene europene, Lufthansa Group, Air France, KLM, British Airways, Aegean Airlines Iberia, Ukraninan Airlines, si in curs de certificare cu numeroase companii precum Emirates Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines.

DRCT detine cel mai inalt standard de certificare ca agregator IATA NDC (nivelul 4), standard necesar oricarui furnizor de tehnologie care doreste sa distribuie cele mai importante informatii si functionalitaţi necesare managementului calatoriei.

DRCT are proiecte in derulare in Malta, Germania, Georgia, Azerbaijan, Ucraina.

Articolul precedentSERBIA CUMPARA AVIOANE MILITARE DE TRANSPORT – Cele doua aeronave tactice medii C-295 sunt fabricate de Construcciones Aeronauticas, o filiala a Airbus din Spania
Articolul următorCEL MAI RAPID TREN DIN LUME PRINDE 600 KM PE ORA – In Romania, un tren poate prinde 200 km pe ora, dar nu-i permite infrastructura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.