BLUE AIR LANSEAZA O APLICATIE DE MOBIL – Compania le promite pasagerilor ca vor putea cauta si cumpara mai rapid zborurile

Operatoul aerian Blue Air a anuntat ca alansat o noua aplicatie mobila pentru iOS si Android.

Compania precizeaza ca aplicatia a fost conceputa pentru „o customizare mai buna a calatoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in si a procesului de rezervare si pentru a oferi o experienta digitala performanta clientilor sai„.

Blue Air se concentreaza acum pe optimizarea experientei de calatorie.

Lansata sub sloganul ‘Acum, mult mai simplu!’ noua aplicatie garanteaza performante rapide, fiabilitate si un confort sporit de utilizare, oferind clientilor Blue Air o modalitate mai usoara de a-si planifica urmatoarea calatorie„, inforrmeaza compania.

Aplicatia Blue Air ofera mai multe optiuni de personalizare a calatoriilor si functionalitati self-service la indemana pasagerilor.

Blue Air se angajeaza sa ofere cea mai buna experienta de calatorie, iar lansarea noii noastre aplicatii mobile reprezinta un reper important in misiunea noastra de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clientii nostri, oferind mai mult confort, mai multa mobilitate si, in general, o experienta mai buna de calatorie, in toate etapele acesteia”, spune Krassimir Tanev, director comercial la Blue Air.

Prin descarcarea versiunii initiale a aplicatiei, pasagerii Blue Air isi vor putea cauta si achizitiona rapid zborurile, au parte de promotii exclusiv in aplicatie, un flux de check-in mai simplu si mai prietenos, si permisele de imbarcare disponibile in format digital, la indemana in aplicatie, chiar si offline.

De asemenea, functionalitatea „Rezervarile mele” pune la dispozitia utilizatorilor detaliile viitoarelor calatorii.

Aplicatia Blue Air este disponibila in toate tarile, in trei limbi – romana, engleza, italiana.

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor.

Compania incearca sa depaseasca greutatile intampinate in pandemie si a lansat deja rutele noi pentru sezonul de zbor 2022, dela destinatii de relaxare la soare si plaja pana la cele mai cautate destinatii ale momentului si evadari in cele mai frumoase insule mediteraneene.

De asemenea, Blue Air urmeza sa se listeze la Bursa de la Londra printr-un procedeu numit preluare inversa, mai rapid decat o listare clasica. Compania spera sa atraga 250 de milioane de euro prin listarea la bursa, bani care vor fi folositi pentru schimbarea si extinderea flotei, de la 15 avione, la 50 modele Boeing 737 MAX. 99,99% din capitalul social al Blue Air Aviation SA este detinut de Airline Invest SA, detinuta de Teodor-Cristian Rada, iar restul de fratele acestuia, Mihai Catalin Rada. Blue Air a fost fondata in 2004 si a inregistrat un profit inainte de taxe de 6,75 milioane de euro pentru anul financiar incheiat la 30 septembrie 2019.

Blue Air are o echipa formata din peste 1.000 de angajati. Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Articolul precedentPROIECT DE PESTE 25 MILIOANE LEI IN PORTUL CONSTANTA – O noua dana specializata in zona cu adancimi mari a fost implementata
Articolul următorTRANSPORTATORII, AMENDATI IAR DE ISCTR, CU 1,75 MILIOANE LEI – O treime din vehiculele verificate nu erau in legalitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.