SENATORII ISI CUMPARA MASINI HYBRID PLUG-IN – Contractul se ridica la 2,4 milioane lei

Senatul Romaniei vrea sa isi cumpere autoturisme hybrid plug – in si doua autoutilitare. Institutia a lansat o licitatie pentru achizitia a 17 autoturisme hybrid plug – in și a doua autoutilitare, valoarea estimata a procedurii fiind de 2,4 milioane de lei.

Contractul pentru furnizarea autoturismelor hybrid plug – in tip limuzina are o valoare estimata de 2,21 milioane de lei, adica 130.000 lei (26.000 euro)/bucata, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Pentru cele doua autoutilitare, contractele au valori estimate de circa 75.000 lei, respectiv aproape 129.000 de lei.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 septembrie 2021, ora 15:00.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa prezinte o lista a livrarilor de produse similare celor ce fac obiectul caietului de sarcini, efectuate in cursul unei perioade care acopera cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, din care sa rezulte ca livrat produse similare.

O alta conditie solicitata este ca operatorul economic sa fie inregistrat in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere al emisiilor de CO2.

In ceea ce priveste autoturismele hybrid plug in, pretul ofertat nu va contine contravaloarea ecotichetului din cadrul “Programului Rabla Plus”, in cuantum de 20.000 lei pentru fiecare autoturism.

Contractul de furnizare va fi incheiat in lei. Plata produselor se va face in termen de maxim 30 de zile de la primirea facturii fiscale si a procesului verbal de predare-primire, prin virament, numai in contul furnizorului deschis la Trezorerie.

Articolul precedentBLUE AIR ANUNTA 10 RUTE NOI DIN BUCURESTI SI CLUJ PENTRU 2022 – Biletele au preturi promotionale
Articolul următorEXPROPRIERI DE 2,3 MILIOANE LEI PENTRU CENTURA CAPITALEI – 38 imobile vor fi expropriate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.