ANGAJATII AUDI PRIMESC BONUSURI „COVID” – 960 de euro pentru „performanta” in pandemie

Angajatii fabricii din Ungaria ai producatorului german de automobile Audi vor primi un „bonus COVID” de 350.000 forinti (circa 960 euro) pentru ceea ce conducerea considera „performanta lor remarcabila” in timpul pandemiei, scrie cotidianul de afaceri Vilaggazdasag, citat de Budapest Business Journal.

Acordul privind bonusul, initiat de Sindicatul Independent Audi Hungaria, a fost zilele trecute, dupa mai multe runde de negocieri, informeaza ziarul. Bonusul unic va fi platit in perioada cuprinsa intre 1 aprilie 2020 si 31 martie 2021.

Membru in Consiliul de Administratie, Erzsabet Knab, a declarat ca intelegerea obtinuta asupra bonusului valideaza cooperarea interna la Audi Hungaria. Compania avea putin peste 12.200 de angajati la sfarsitul anului trecut.

In anul 2019, la fabrica de la Gyor au fost construite un numar de 1.968.742 de motoare, iar pe linia de productie a automobilelor au fost asamblate 164.817 de unitati. Uzina Audi din Gyor livreaza motoare si pentru alte marci din cadrul Volkswagen Group. Numarul de angajati ai Audi Gyor se ridica inainte de pandemie la circa 12.800 de persoane.

Articolul precedentCFR INFRASTRUCTURA CUMPARA TRENURI DE LUCRU DIN FONDURI EUROPENE – Compania investeste 200 milioane euro
Articolul următorCUM VA CIRCULA METROUL DE PASTE – Metrorex anunta programul trenurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.