BLUE AIR ANUNTA 10 RUTE NOI DIN BUCURESTI SI CLUJ PENTRU 2022 – Biletele au preturi promotionale

Operatoul aerian Blue Air a anuntat ca lanseaza 10 rute noi din Bucuresti si Cluj pentru vara anului viitor, in cele mai indragite destinatii de vacanta. Turistii pot deja sa rezerve bilete la preturi promotionale catre destinatii insorite precum Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split si Dubrovnik.

Blue Air anunta 7 noi destinatii de vacanta din Bucuresti – Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split, Dubrovnik si introduce 3 noi rute din Cluj – Heraklion, Zakynthos si Rodos in cadrul Orarului de Vara 2022.

Blue Air a lansat deja Orarul de Vara 2022, pastrand in prim-plan destinatii aflate in topul preferintelor pasagerilor sai, precum insulele grecesti, si raspunzand cererii semnificative pentru vacante in Grecia prin introducerea a cinci rute noi – Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos si Chania (Creta) – zburand catre un total de 10 destinatii din Grecia anul viitor.

Noile rute adaugate la reteaua Blue Air pentru Vara 22 completeaza selectia atractiva de destinatii de agrement pentru sezonul de vara urmator, oferind in acelasi timp mai multe optiuni pentru calatorii de vacanta la cele mai bune preturi. De la destinatii de relaxare la soare si plaja pana la cele mai vibrante destinatii ale momentului si evadari in cele mai frumoase insule mediteraneene, toti iubitorii de calatorii au acum posibilitatea de a-si planifica din timp vacanta de vis, profitand la maximum de early booking pentru urmatorul sezon estival”, anunta compania.

Blue Air are peste 1.000 de angajati si opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

De asemenea, Blue Air urmeza sa se listeze la Bursa de la Londra printr-un procedeu numitpreluare inversa, mai rapid decat o listare clasica. Compania spera sa atraga 250 de milioane de euro prin listarea la bursa, bani care vor fi folositi pentru schimbarea si extinderea flotei, de la 15 avione, la 50 modele Boeing 737 MAX. 99,99% din capitalul social al Blue Air Aviation SA este detinut de Airline Invest SA, detinuta de Teodor-Cristian Rada, iar restul de fratele acestuia, Mihai Catalin Rada. Blue Air a fost fondata in 2004 si a inregistrat un profit inainte de taxe de 6,75 milioane de euro pentru anul financiar incheiat la 30 septembrie 2019.

Articolul precedentWIZZ AIR FACE ANGAJARI MASIVE – 4.600 de noi piloti vor fi angajati pana in 2030
Articolul următorSENATORII ISI CUMPARA MASINI HYBRID PLUG-IN – Contractul se ridica la 2,4 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.