AFACERILE CU MASINI IN PRIMUL SEMESTRU – Volum in crestere la comertul de masini si motociclete

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada din 2021, atat ca serie bruta cu 4,5%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,8%.

In perioada ianuarie-iunie 2022, comparativ cu perioada similara din 2021, volumul cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, a inregistrat o cifra de afaceri mai mare cu 4,5%, influentata de cresterea cifrei de afaceri la: comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+8,4%), comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+5,6%), comertul cu autovehicule (+2,9%) si activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor (+2,8%).

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut in prima parte a acestui an cu 1,8%.

Iunie 2022 comparativ cu mai 2022

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iunie 2022, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o crestere cu 0,3%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+11,2%) si la comertul cu autovehicule (+2,2%).

Scaderi au inregistrat comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (-4%) si activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor (-1,9%).

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna iunie 2022, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o crestere cu 0,4%.

Iunie 2022 comparativ cu iunie 2021

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iunie 2022, comparativ cu luna iunie 2021, a inregistrat o crestere cu 0,8%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+1,8%), comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+1,4%) si la comertul cu autovehicule cu (+0,9%).

Activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor au inregistrat o scadere cu 2,3%.

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna iunie 2022, a inregistrat o scadere cu 1,6% fata de luna iunie 2021.

Articolul precedentPODUL BUDILA, DISTRUS LA INUNDATII IN 2018 – Podul fusese construit acum 90 de ani, iar reconstructia lui a costat 25 milioane lei fara TVA
Articolul următorDRUMUL EXPRES ARAD-ORADEA – Consiliul Judetean Arad poate recupera suma cheltuita cu realizarea documentatiei tehnice pentru drum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.