COMPANIA DE CURIERAT CARGUS CUMPARA 58 DE MASINI FORD – Contractul se ridica la 1 milion de euro

Compania de curierat Cargus a anuntat miercuri, 28 iulie 2021, ca investeste peste 1 milion de euro in extinderea flotei printr-un parteneriat cu Tiriac Auto – distribuitor autorizat Ford. Cargus va cumpara astfel 58 de autovehicule Ford pana la finalul anului.

Cargus a preluat in ultimile doua zile 38 de autovehicule Ford Puma, primul model hybrid produs in Romania, la fabrica Ford din Craiova.


Restul unitatilor Ford vor veni intr-un mix de modele: Puma, Kuga, Focus si Mondeo. Acestea vor fi livrate de Tiriac Auto pe parcursul urmatoarelor luni.

Cargus are 30 de ani de activitate in Romania. La inceputul anului 2019, Cargus a fost preluat de fondul de investitii Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din Romania. Cargus a inregistrat anul trecut o crestere de 20% a volumului de vanzari si a facut investitii de 12 milioane de euro.

Redam mai jos comunicatul companiei Cargus:

Cargus, companie de curierat care opereaza pe piata romaneasca de 30 de ani, investeste peste 1 milion de euro in extinderea flotei cu 58 de autovehicule Ford pana la finalul anului, printr-un parteneriat cu Tiriac Auto, distribuitor autorizat al marcii Ford. Cargus a preluat in ultimile doua zile 38 de autovehicule Ford Puma, primul model hybrid produs in Romania, la fabrica Ford din Craiova.


Restul unitatilor Ford vor veni intr-un mix de modele: Puma, Kuga, Focus si Mondeo. Acestea vor fi livrate de Tiriac Auto pe parcursul urmatoarelor luni.


„Purtam cu mandrie statutul de pionier al industriei de curierat si de lider in ceea ce priveste satisfactia clientilor. Am ales sa marcam aniversarea celor 30 de ani printr-o investitie care sa sustina activitatea echipelor noastre, deoarece datorita lor ne aflam astazi aici. Ford Puma le va oferi colegilor nostri siguranta si confort in timpul calatoriilor de business si ne ajuta, in acelasi timp, sa ne atingem obiectivele referitoare la protejarea mediului.” a declarat
Melania Jaravete – Director Resurse Umane Cargus.


„Ma bucur ca Tiriac Auto este alegerea de drum lung pentru Cargus. Sunt convins ca pe langa fiabilitate si preturi competitive, un alt atu al Tiriac Auto este reteaua noastra nationala de service-uri, ce poate asigura servicii de calitate si foarte prompte. In plus, suntem o companie ce ofera un pachet integrat de conditii comerciale personalizate, inclusiv prin divizia Tiriac Auto Rulate, ce a preluat de la Cargus parte din vechea flota.” a adaugat
Marius Marian – CEO Tiriac Auto.

Modelul Ford Puma este o alegere potrivita pentru companii precum Cargus, care isi doresc solutii de mobilitate moderne, eficiente si performante pentru parcurile lor auto. Pe langa design si spatiu, Cargus a luat in considerare in decizia de achizitie si consumul optimizat, emisiile reduse si experienta la volan a modelului.


„Suntem onorati de alegerea pe care Cargus a facut-o, de a include in flota sa modelul Ford Puma, fabricat la Craiova. Eficienta in exploatare, siguranta si inovatiile tehnologice sunt caracteristici esentiale pentru companii, iar Ford Puma convinge la fiecare din aceste capitole. In plus, este un vehicul perfect adaptat mediului urban, cu o manevrabilitate de exceptie si un stil inconfundabil.” a completat
Cristian Prichea – Director General Ford Romania, Compania Nationala de Vanzari.

Cele 38 de autoturisme Ford Puma au fost preluate astazi chiar de catre viitorii utilizatori, din echipa nationala Cargus, de la sediul Tiriac Auto, din Bd. Expozitiei Nr.2, Bucuresti.

Despre Cargus

Cargus este cea mai experimentata companie de pe piata de servicii de curierat rapid din Romania. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, avand in prezent peste 5.000 de angajati si colaboratori care ofera servicii de curierat persoanelor fizice si juridice printr-o retea nationala de 56 centre Ship & Go, unde clientii pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre nationale de sortare, 51 centre operationale si o echipa de peste 2.450 curieri care efectueaza peste 40 milioane de livrari pe an.

La inceputul anului 2019, Cargus a fost preluat de fondul de investitii Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din Romania. Cargus a inregistrat anul trecut o crestere de 20% a volumului de vanzari si a facut investitii de 12 milioane de euro.

Despre Tiriac Auto

Tiriac Auto este una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din Romania, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Ford, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi si Hyundai. Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Articolul precedentPREMIERA PE PIATA PARCARILOR DIN ROMANIA – Soferii pot deschide barierele de la parcari cu telefonul mobil
Articolul următorSTADIUL LOTULUI TARGU MURES-UNGHENI A AJUNS LA 57% – CNAIR prezinta imagini de pe santier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.