STADIUL LOTULUI TARGU MURES-UNGHENI A AJUNS LA 57% – CNAIR prezinta imagini de pe santier

Segmentul Targu Mures – Ungheni + drumul de legatura, din cadrul proiectului Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, a ajuns la un stadiu de 57%. Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat pe Facebook imagini de pe santierul lotului Targu Mures – Ungheni + drum de legatura, din Autostrada Transilvania.

Contractul privind executia lotului Targu Mures – Ungheni, din Autostrada Transilvania, a fost semnat pe 29 mai 2020, constructorul fiind Strabag.

Potrivit constractului, lurarile ar trebui finalizate anul viitor. Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, spunea insa ca acest lot de autostrada ar urma sa fie inaugurat chiar in acest an.

Raportul de proges al proiectului „Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea”, Lot 1 – Targu Mures – Ungheni + Drum de legatura. Stadiul fizic actual al proiectului este de 57%„, anunta CNAIR, pe Facebook.

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat pe 22 iulie 2020. Perioada de execuție prevazuta de contract este de 18 luni. Valoarea de atribuire a contractului este de 192,06 milioane de lei fara TVA.

Articolul precedentCOMPANIA DE CURIERAT CARGUS CUMPARA 58 DE MASINI FORD – Contractul se ridica la 1 milion de euro
Articolul următorCFR CALATORI RAMANE PE PIERDERE SI RENUNTA LA 1.000 DE ANGAJATI- Compania estimeaza pierderi de peste 360 milioane lei in 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.