AIR FRANCE-KLM ANUNTA NOI RUTE DIN TOAMNA – Pasagerii pot schimba gratuit datele de calatorie pentru zborurile din acest an

AIR FRANCE-KLM ANUNTA NOI RUTE DIN TOAMNA

Companiile aeriene se apropie de numarul de zboruri operate inainte de pandemie. Grupul Air France-KLM a anuntat noi rute in portofoliu din aceasta toamna. Mai exact noua rute in reteaua grupuluipreponderent spre destinatii de plaja din intreaga lume, cu plecare din Paris – Charles de Gaulle si respectiv Amsterdam – Schiphol. Asta dupa ce eliminarea restricţiilor pentru cei vaccinaţi si condiţiile mult mai lejere pentru calatorii in multe dintre destinatiile cheie de vacanta ale lumii au dus la o crestere a numarului de rezervari si, implicit, de zboruri similar celui din 2019.

Astfel, incepand cu 18 octombrie 2021, Air France va zbura cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana spre Zanzibar, in Tanzania, o continuare a zborului spre Nairobi, capitala Kenyei. Spre Colombo, Sri Lanka, Air France va zbura de 3 ori pe saptamana incepand cu 1 noiembrie 2021, ca o continuare a zborului spre Male, Maldive.

De asemenea, Air France va opera cu trei frecvente saptamanale spre Muscat, in Oman, incepand cu 31 octombrie 2021, in vreme ce spre Dubai vor fi pana la 14 zboruri saptamanale incepand cu 23 octombrie 2021. Din 3 noiembrie 2021, compania aeriana va oferi pana la 5 frecvente spre Papeete, Polinezia Franceza, ca o continuare a zborului spre Los Angeles. Iar de la finalul lunii octombrie, Air France creste si frecventa zborurilor operate spre Miami, astfel ca vor fi pana la 12 zboruri saptamanale spre aceasta destinatie.

La randul sau, KLM isi extinde reteaua cu sase noi destinatii intercontinentale, anume Mombasa (Kenya) – doua zboruri saptamanal, Orlando (SUA) – patru zboruri saptamanal, Cancun (Mexic), Bridgetown (Barbados – Caraibe), Port of Spain (Trinidad & Tobago – Caraibe) – trei zboruri saptamanal catre fiecare dintre aceste trei destinatii si Phuket (Thailanda), unde se va zbura de patru ori pe saptamana.

De asemenea, pasagerii Air France – KLM isi pot schimba gratuit datele de calatorie pentru zborurile ce urmeaza a fi efectuate in acest an.

In plus,inainte de a efectua o calatorie, li se recomanda pasagerilor sa verifice cerintele de intrare si de calatorie pentru tarile de destinatie si de tranzit, ce fac adesea subiectul unor schimbari bruste pe fondul epidemiei de COVID-19 inca destul de persistenta.

Redam integral comunicatul Air France-KLM:

Eliminarea restricţiilor pentru cei vaccinaţi si condiţiile mult mai lejere pentru calatorii in multe dintre destinatiile cheie de vacanta ale lumii, au dus la o crestere a numarului de rezervari si, implicit, de zboruri similar celui din 2019. De asemenea, pandemia a largit orizonturile turistilor cu privire la potentialele destinatii in care isi pot petrece vacantele, astfel ca, in ultima perioada, tot mai multe persoane isi indreapta atentia spre locatii exotice. Drept urmare, pentru sezonul de iarna 2021, grupul Air France-KLM anunta introducerea de noi rute in reteaua lor, preponderent spre destinatii de plaja din intreaga lume, cu plecare din Paris – Charles de Gaulle si respectiv Amsterdam – Schiphol.

Destinatiile de city break-uri inlocuite cu vacantele la plaja

Date fiind schimbarile obiceiurilor de consum observate la nivel mondial si predilectia spre sejururi la plaja in destinatii exotice, pentru sezonul de iarna 2021 (octombrie 2021 – martie 2022), grupul Air France – KLM anunta introducerea unor rute noi in reteaua existenta, precum si reluarea unor zboruri ce fusesera sistate in contextul pandemic.

Zanzibar, Mombasa si Colombo, printre noile destinatii operate de Air France si KLM

Incepand cu 18 octombrie 2021, Air France va zbura cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana spre Zanzibar, in Tanzania, o continuare a zborului spre Nairobi, capitala Kenyei. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9, intocmai ca si cele spre Colombo, Sri Lanka, unde Air France va zbura de 3 ori pe saptamana incepand cu 1 noiembrie 2021, ca o continuare a zborului spre Male, Maldive.

Totodata, in incercarea de a isi consolida pozitia in Orientul Mijlociu, Air France va opera cu trei frecvente saptamanale spre Muscat, in Oman, incepand cu 31 octombrie 2021, in vreme ce spre Dubai vor fi pana la 14 zboruri saptamanale incepand cu 23 octombrie 2021. Air France raspunde pozitiv si cererii solide venite dinspre Polinezia Franceza, astfel ca, incepand cu 3 noiembrie 2021, compania aeriana va oferi pana la 5 frecvente spre Papeete, ca o continuare a zborului spre Los Angeles, curse ce vor fi operate cu aeroanve Boeing 777-200. Nu in ultimul rand, de la finalul lunii octombrie, Air France creste si frecventa zborurilor operate spre Miami, astfel ca vor fi pana la 12 zboruri saptamanale spre aceasta destinatie, rutele fiind operate cu avioane Boeing 777-300 si Airbus A350.

De partea cealalta, partenerii de la KLM, compania aeriana care a efectuat primul zbor din lume alimentat cu combustibil sintetic la inceputul acestui an, isi extinde reteaua cu sase noi destinatii intercontinentale, anume Mombasa (Kenya) – doua zboruri saptamanal, Orlando (SUA) – patru zboruri saptamanal, Cancun (Mexic), Bridgetown (Barbados – Caraibe), Port of Spain (Trinidad & Tobago – Caraibe) – trei zboruri saptamanal catre fiecare dintre aceste trei destinatii si Phuket (Thailanda), unde se va zbura de patru ori pe saptamana cu o aeronava Boeing 777-300.

Schimbare gratuita a datelor de calatorie pentru biletele pe zborurile Air France – KLM pana la 31 decembrie 2021

Reprezentantii grupului Air France-KLM au tinut sa puncteze ca oricare dintre aceste curse poate fi modificata si ramane supusa restrictiilor in vigoare in fiecare tara si regiune deservita. Astfel, inainte de a efectua o calatorie, se recomanda pasagerilor sa verifice cerintele de intrare si de calatorie pentru tarile de destinatie si de tranzit, ce fac adesea subiectul unor schimbari bruste pe fondul epidemiei de COVID-19 inca destul de persistenta.

Pentru a isi proteja pasagerii de eventualele neplaceri cauzate de schimbarile aduse de COVID, politicile comerciale ale Air France si KLM sunt mult mai flexible si presupun schimbarea gratuita a datelor de calatorie pana finalul anului in curs, precum si rambursarea integrala a banilor in cazul anularii ori oferirea unui voucher bonus in baza caruia pot fi achizitionate bilete si servicii pe alte destinatii. Chiar si acest voucher poate fi ulterior transformat in bani in cazul in care nu va fi folosit de catre pasageri, ori daca valoarea noilor bilete este mai mica decat cea achitata initial.

Grupul Air France – KLM

Air France-KLM este grupul lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. Ofera clientilor sai acces la o retea care acopera 314 destinatii in 116 tari datorita companiilor Air France, KLM Royal Dutch Airlines si Transavia. Cu o flota de 548 de aeronave si 101,4 milioane de pasageri transportati in 2018, Air France-KLM opereaza pana la 2.300 de zboruri zilnice, in principal prin hub-urile din Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Programul Flying Blue este unul dintre programele de fidelitate lidere in Europa, cu peste 15 milioane de membri.

Impreuna cu partenerii sai, Delta Air Lines si Alitalia, Air France-KLM opereaza cel mai mare joint-venture trans-Atlantic, cu peste 275 zboruri zilnice. Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam, care numara 19 companii aeriene membre si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 14.500 de zboruri catre peste 1.150 de destinatii din 175 de tari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.