LUCRARILE LA GIRATORIUL SUSPENDAT DE LA DOMNESTI MERG INAINTE – A inceput montarea grizilor principale si continua relocarea retelelor de utilitati

LUCRARILE LA GIRATORIUL SUSPENDAT DE LA DOMNESTI MERG INAINTE

Lucrarile la giratoriul suspendat de la Domnesti merg inainte. Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, anunta ca a inceput montarea grinzilor principale aferente inelului central al giratoriului suspendat de la Domnesti, pe portiunea dintre Domnesti si centura Capitalei, spre Bragadiru.

De asemenea, incepand de miercuri, 21 iulie 2021, va fi deviat traficul pe noua pozitie a centurii, unde au fost, deja, efectuate marcajele provizorii.

Astazi a inceput montarea grinzilor principale aferente inelului central al giratoriului suspendat de la Domnesti, pe portiunea dintre Domnesti si centura, spre Bragadiru. In cursul zilei de maine va fi deviat traficul pe noua pozitie a centurii, unde au fost, deja, efectuate marcajele provizorii. A revenit in santier foreza care va realiza ultimele 18 foraje necesare construirii celor doua pile si doua culee aferente celor doua rampe de urcare dinspre Bragadiru si coborare spre Chiajna„, scrie secretarul de stat, pe Facebook.

De asemenea, continua montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborare spre Bragadiru.

A inceput montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborare spre Bucuresti. Echipele de sudori continua, in ritm sustinut, sudarea tablierului metalic montat, deja. Continua relocarea retelelor de utilitati pe zona Domnesti„, adauga Scriosteanu.

Doi ani de blocaje

Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in anul 2018 in baza unei autorizatii de construire partiale, dar restul proiectului s-a blocat. Astfel, lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate de unul dintre subcontractori, in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje constante. Ultima problema fusese intrarea in insolventa a constructorului principal STRACO.

Pasajul Domnesti – Giratoriu suspendat are o lungime de 536 m si necesita o investitie de 91,5 milioane lei.

Constructor desemnat fusese Straco Grup SRL – SC Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, constructie preluata de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017 si ar putea fi finalizat in prima parte a anului viitor.

Articolul precedentLICITATIA PENTRU A3 CHETANI-CAMPIA TURZII – Proiect problematic deblocat
Articolul următorAIR FRANCE-KLM ANUNTA NOI RUTE DIN TOAMNA – Pasagerii pot schimba gratuit datele de calatorie pentru zborurile din acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.