BLUE AIR LEAGA MILANO DE BARCELONA, PARIS SI CATANIA – Romanii au trei noi rute directe, iar biletele pornesc de la 10 euro

Compania low-cost Blue Air anunta servicii zilnice de la Milano Linate la Barcelona, Catania si Paris Charles de Gaulle in sezonul de vara 2021, devenind singura companie aeriana care leaga Linate de Barcelona si singurul operator ultra-low-cost pe ruta Milano-Linate – Paris-Charles de Gaulle.

Toate rutele vor fi deservite cu aeronave Boeing 737/800 de 189 de locuri.

Blue Air extinde operatiunile de la Milano Linate, introducand trei noi rute cheie catre Catania, Barcelona si Paris Charles de Gaulle incepand cu 16 august. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile biletelor incep de la 10 euro pentru Catania si 15 euro (Barcelona, Paris) pe segment – cu taxe si o schimbare gratuita incluse.

De asemenea, Blue Air anunta in urma cu o saptamana cresterea frecventelor zborurilor operate intre aeroporturile Bucuresti Otopeni si Milano Linate la doua pe zi, incepand cu 16 august 2021. Cele doua zboruri zilnice vor fi dimineata si seara.

Astfel, incepand cu a doua jumatate a lunii august 2021, Blue Air conecteaza Milano Linate cu toate regiunile din Romania prin doua servicii directe zilnice catre Bucuresti si cinci zboruri de conexiune catre orase cheie din Romania, via Bucuresti Otopeni: Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Suceava, Timisoara.

Compania a lansat Orarul de Vara pe 31 martie, cu zboruri catre destinaţii favorite de citybreak precum Atena, Praga, Bologna, Viena, Munchen, Frankfurt, Bari sau Barcelona, dar şi spre cele mai indragite destinaţii de plaja, cum sunt Burgas, Heraklion, Mykonos, Olbia, Rodos sau Zakynthos.

Redam mai jos integral comunicatul Blue Air:

Blue Air anunta servicii zilnice de la Milano Linate la Barcelona, Catania si Paris Charles de Gaulle in sezonul de vara 2021, devenind singura companie aeriana care leaga Linate de Barcelona si singurul operator ultra-low-cost pe ruta Milano-Linate – Paris-Charles de Gaulle. Toate rutele vor fi deservite cu aeronave Boeing 737/800 de 189 de locuri.

Blue Air extinde operatiunile de la Milano Linate, introducand trei noi rute cheie catre Catania, Barcelona si Paris Charles de Gaulle incepand cu 16 august 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile biletelor incep de la 9,99 Euro (Catania) / 14,99 euro (Barcelona, Paris) / segment – cu taxe si o schimbare gratuita incluse.

Pentru a raspunde cererii in crestere pentru ruta Otopeni – Linate, Blue Air a marit frecventa zborurilor intre Bucuresti – Milano Linate la doua pe zi, oferind legaturi convenabile dimineata si seara intre cele doua orase.

Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air: Avem un brand puternic in Italia si cautam continuu oportunitati pe pietele insuficient deservite si foarte solicitate din reteaua Blue Air si toate noile noastre rute raspund perfect asteptarilor clientilor nostri din Italia.

Odata cu relaxarea restrictiilor si cresterea recenta a cererii, suntem bucurosi sa putem extinde operatiunile noastre de la Milano Linate deja din Orarul de Vara 2021, introducand servicii zilnice spre Catania si servicii directe unice catre Barcelona si Paris, oferind astfel clientilor nostri din Milano optiuni de calatorie si mai bune la preturi accesibile.

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipa formata din peste 1.000 de profesionisti, pasionati de aviatie, Blue Air are un istoric impecabil in siguranta zborului. Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.