UNGARIA NU MAI CIRCULA – Transportul aerian s-a prabusit cu 96%

Transportul de pasageri a scazut semnificativ si in Ungaria, in primul trimestru al anului, din cauza efectului pandemiei, transportul interurban de pasageri scazand cu 53%, iar transportul local de pasageri inregistrand un recul cu 43% in pasageri-kilometru fata de anul anterior, potrivit datelor publicate de Oficiul Central de Statistica (KSH) din Ungaria si citate de Budapest Business Journal.

Transportul intern de calatori a scazut cu 38%, transportul feroviar a scazut cu 45%, iar transportul cu autobuzul a scazut cu 34%.

Performanta transportului international de pasageri a scazut cu 96% fata de anul precedent, cea mai mare scadere – 96% – inregistrata in traficul aerian.

Numarul total de pasageri a scazut cu 40% fata de anul trecut la 94 de milioane.

Numarul de pasageri din traficul aerian a scazut cu 97%. Pe Aeroportul International Ferenc Liszt din Budapesta, numarul pasagerilor a scazut cu 93%, la 183.000.

Articolul precedentPROMISIUNEA LUI DRULA – Soferii vor putea circula in partea de sud a Centurii Capitalei incepand cu 2023
Articolul următorGRUPUL RENAULT, ACUZAT DE INSELATORIE – Proprietarul Dacia, obligat sa plateasca o cautiune de 20 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.