PROMISIUNEA LUI DRULA – Soferii vor putea circula in partea de sud a Centurii Capitalei incepand cu 2023

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat ca soferii vor putea circula in partea de sud a Centurii Capitalei incepand cu 2023. Drula a precizat ca o portiune din soseaua ocolitoare, cuprinsa intre DN6 si Iesirea Oltenitei, ar putea fi gata chiar mai devreme, pana la finalul anului viitor.

Catalin Drula a precizat ca exista contracte „full” pentru al doilea ring al Autostrazii 0, mai precis pe semicercul sudic. Pe doua treimi din semicercul sudic se si lucreaza cu o firma turca, care lucreaza destul de bine, a spus luni seara ministrul, la Digi24. El a anuntat ca termenul pentru finalizarea acestui sector este 2023.

Pe Sud, in 2023 va fi gata, dar firma mi-a promis ca ar vrea sa dea la sfarsitul anului viitor, adica 2022, un sector destul de lung intre DN6, acesta e drumul de Alexandria, si Iesirea Oltenitei, o zona destul de mare. Sa zicem un sfert din cercul acesta din jurul Bucurestiului ar fi gata sa zicem la sfarsitul anului viitor, sa speram, asta ar insemna o livrare mai devreme de termen, dar in 2023 tot semicercul sudic. Mai e o firma greceasca care are sectorul disnpre A1, vor incepe si ei lucrarile in teren cam intr-o luna”, a mai spus ministrul Transporturilor.

In ceea ce priveste lucrarile din nordul Capitalei, acestea ar putea fi finalizate in 2024.

Pe Nord avem doua contracte semnate intre Corbeanca, intre DN1, si DN 2 Afumati, asta e semnat cu o firma romaneasca, si mai este un lot, lotul 4, in zona lacului Cernica. Inca doua in mijloc sunt in faze finale de contestatie. 2024 este termenul final pentru aceste proiecte”, a precizat Drula

Articolul precedentAEROPORTUL BANEASA, REDESCHIS DIN IULIE – Primii pasageri vor fi fotbalistii straini care vin sa joace la Campionatul European de Fotbal Euro 2020
Articolul următorUNGARIA NU MAI CIRCULA – Transportul aerian s-a prabusit cu 96%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.